Hvilket Xendurance-produkt skal jeg velge?

Hvilket Xendurance-produkt skal jeg velge?

Xendurance har blitt veldig godt mottatt i Norge. Nordmenn er kvalitetsbevisste og vet at man får det man betaler for.

De to 'kjerneverdiene' til Xendurance er at ingrediensene er av høyeste kvalitet, og at formlene er gjennomtenkte og gjennomtestet sammen med toppidrettsutøvere for å sikre at de tilfører deg noe i treningen.

Kroppen din er en avansert maskin; og kvalitet, mengde og sammensetning på produktene du tar er alfa og omega. 'Alle' kan lage en boks med Whey; men hverken utseende på boksen eller lovnaden bakpå sier noe om kvaliteten.

Bruker du Xendurance så skal du merke en forskjell.

Produktene i Xendurance-familien har klare funksjoner:


Xendurance (tabletter) - Tas to ganger daglig, som et vitamintilskudd. Fungerer som melkesyrebuffer; hjelper på restitusjon, bedre søvnkvalitet og hjelper deg generelt å trene bedre over lenger tid. Personer som er plaget av melkesyre merker vesentlig forbedring i alle 'syreøkter', topptrente personer som ikke sliter med syre vil merke det spesielt på restitusjon og på krevende dager hvor kroppen blir stresset over tid.

Xendurance er det eneste tilskuddet i verden som kan backe sine påstander gjennom dobbelt-blindede, placebokontrollerte, tredjeparts-studier. To separate studier har vist 15+% reduksjon i melkesyre, 25% reduksjon i oksidativt muskelstress, og 6x reduksjon i CK-nivåer i blodet (som er indikator på muskelskade).


Hydro-X
tas som en pre-workout (20 min+ før) og during workout på økter som typisk er krevende cardioøkter. Hjelper på hydrering, energinivå og motvirker kramper. Sykling, svømming, løping, roing.


Fuel-5 er utviklet sammen med tidligere CrossFit-champ Camile Leblanc-Bazinet, og inneholder 5 energikilder. Laktat for jevn energi, to typer hurtigvirkende karbohydrat og to typer langsomtvirkende. Resultatet er en PWO som gir deg jevn energi gjennom hele økta.
Ingen berg-og-dalbane hvor man kræsjer når PWO'en går ut, men jevn energi. Fantastisk til all type trening, spesielt hvis man ikke har hatt anledning til å spise før økta, eller generelt føler seg litt 'tom'.

 

Creatine-JB er Kreatin og laktat. Kreatinen er Creapure; den typen monohydrat som har vist seg å ha høyest biotilgjengelighet 1000mg laktat gir deg i tillegg ekstra energi. Hjelper deg å bygge styrke, og støtter opp under muskelsyntesen.

 

Protein er 4 typer protein. Whey Protein Isolate, Whey Protein Hydrolysate, Micellar Casein og Calcium Caseinate. I tillegg får du B6, B12, D-vitamin, laktat, 18 aminosyrer og BCAA.

Summen av dette er kanskje den mest komplette recovery-formelen på markedet. Du vil merke forskjell.Related Products

Copyright © 2021 FlexFit.no AS