crossFIXE HANDS Créme

På lager
SKU
CFHANDSCREME
Sliter du med såre hender etter CrossFit, kettlebells, eller andre strabaser? crossFIXE to the rescue!
Spesialpris kr 135,20 Vanlig pris kr 169,00

"CrossFIXE fungerer veldig bra for mine hender som revner titt og ofte"
-Kristin Holte 

 

CrossFIXE er fast inventar hos Norges fremste Street workout crew - Team Physix; og utrolig mange andre. Det er DET beste produktet på markedet for alle som sliter med træler, såre hender, rifter osv.

CrossFIXE HANDS Créme er det siste tilskuddet i familien, og er en mer smørbar variant, sammenlignet med sticken som er mer som voks. Samme effekt, samme kvalitet; bare forskjellig konsistens.

Stol på oss når vi sier at dette er en reddende engel for såre, og skadde hender. 100% naturlige ingredienser (såpass at du kan spise det om du så vil), og 100% biologisk nedbrytbart.

Resultatet ser man allerede etter 24 timer, og man kutter dramatisk ned restitusjonstiden mellom økter. Mer trening, mindre slitne og såre hender!

Tilbakemeldinger fra kunder:

"Min nye venn! Tar bort hard, sår, tørr hud - og forvandler den om til myke hender!! Etter en natt med denne kremen på er du som ny: )"

Flexfit.no er eksklusiv distributør av alle CrossFIXE-produktene. Har du et treningssenter, sportsklubb, CrossFit Box e.l. og er intressert i å kjøpe for videresalg? Ta kontakt med oss på [email protected] for priser og betingelser.

Mer informasjon
Pricekr 169,00
Weight0.100000
MerkeSKINourishment
Age RestrictionJa
Ratings & Reviews

Bli den første til å omtale produktet

No Related Posts

Ratings & Reviews

Bli den første til å omtale produktet

Copyright © 2020 FlexFit.no AS