Betaling

Betalinger håndteres av Klarna (Faktura / Delbetaling) eller Bambora (Kort, Vipps, Faktura). All betaling håndteres på sikre løsninger hos respektive betalingsleverandører.

Trygghet for dere, og trygghet for oss.

For forhåndsbestillinger kan det anbefales å velge faktura. Den blir ikke sendt før produktet sendes. Betaler man med kort så blir beløpet normalt reservert umiddelbart, men reservasjonen 'aktiveres' ikke før ordren sendes (dvs vi mottar ikke noe før produktet sendes).

Skulle du ha ekstraordinære krav eller ønsker priser på større innkjøp er det bare å kontakte oss på [email protected]

I og med at betaling og fakturering håndteres av tredjepart så må frister og retningslinjer følges uavhengig av retur eller bytte - vi har ikke noe direkte kontroll over disse. FlexFit er ikke ansvarlig for evt purregebyr som belastes etter levert vare med mindre det er spesifikt avtalt noe med oss.

Angrefrist og retur

Normale betingelser for kjøp på nett er en angrefrist på 14 dager. Vi er allikevel ikke generelt vanskelige - skulle det være noe så ta kontakt på [email protected], så prøver vi å finne en løsning.

Fyll ut angrefrist-skjema (ligger som link i ordrebekreftelsen, eller her: https://flexfit.no/Public/Angrerettskjema.pdf ), og/eller legg ved ønsker (bytte/retur) og send så produktet tilbake til:

FlexFit.no AS v/ Logistikkavdelingen
Borgeskogen 47
3160 Stokke

Beløpet refunderes ved mottak og er normalt på konto innen 7 dager (kommer an på prosesseringen hos Klarna).

Kunde er ansvarlig for returkostnader med mindre annet er avtalt med oss.

Levering

Alt som bestilles (og er på lager) innen kl 12 går normalt med postgang samme dag, ellers blir det sendt påfølgende dag. Avvik på grunn av eksterne faktorer kan forekomme.

Normal leveringstid med Posten/Bring er:

Østlandet: påfølgende dag

Vestlandet: 2-3 dager

Midt-Norge: 3 dager

Nord-Norge: 4-5 dager

Frakt

Frakt beregnes utifra vekt.
Pakke i Postkasse er billigste alternativ (69,-), men har en maksgrense på 1kg og begrenset sporing. Passer den ikke i postkasse så vil pakken bli lagt på postkontor for henting.
Servicepakke har full sporing, og fast pris på 99,-. Servicepakke levers alltid på postkontor eller post i butikk.

Uavhentede pakker

Uavhentede pakker og pakker som returneres uten tilstrekkelig porto eller på annet vis som skaper merkostnader for oss ilegges et gebyr på 150,-

Copyright © 2021 FlexFit.no AS