Betaling

Betalinger håndteres av Klarna (Faktura / Delbetaling) eller Bambora (Kort, Vipps, Faktura). All betaling håndteres på sikre løsninger hos respektive betalingsleverandører.

Trygghet for dere, og trygghet for oss.

For forhåndsbestillinger kan det anbefales å velge faktura. Den blir ikke sendt før produktet sendes. Betaler man med kort så blir beløpet normalt reservert umiddelbart, men reservasjonen 'aktiveres' ikke før ordren sendes (dvs vi mottar ikke noe før produktet sendes).

Skulle du ha ekstraordinære krav eller ønsker priser på større innkjøp er det bare å kontakte oss på [email protected]

I og med at betaling og fakturering håndteres av tredjepart så må frister og retningslinjer følges uavhengig av retur eller bytte - vi har ikke noe direkte kontroll over disse. FlexFit er ikke ansvarlig for evt purregebyr som belastes etter levert vare med mindre det er spesifikt avtalt noe med oss.

Angrefrist og retur

Normale betingelser for kjøp på nett er en angrefrist på 14 dager. Vi opererer med utvidet angrefrist på 30 dager; ønsker du retur etter det av en eller annen årsak så må det avklares med oss på [email protected]

Vi er pålagt å legge ved angrefrist-skjema, men foretrekker at du bruker returskjemaet som har all informasjonen både du og vi trenger å vite. Bruker du ikke returskjemaet så er det vanskelig for oss å garantere behandlingstiden.

Normal behandlingstid på returer er 1-3 uker etter du sender. Etter fullført retur fra oss er beløpet normalt kreditert der det kom fra innen 7 dager; som regel mindre.

Kunde er ansvarlig for returkostnader med mindre annet er avtalt med oss.

Reklamasjon

Reklamasjoner skal ikke sendes direkte i retur, men avklares med oss på [email protected]. Det aller mest effektive er hvis du inkluderer ordrenummer og bilde/video; det trenger vi normalt uansett.

Levering

Alt som bestilles (og er på lager) innen kl 12 går normalt med postgang samme dag, ellers blir det sendt påfølgende dag. Avvik på grunn av eksterne faktorer kan forekomme.

Normal leveringstid med Posten/Bring er:

Østlandet: påfølgende dag

Vestlandet: 2-3 dager

Midt-Norge: 3 dager

Nord-Norge: 4-5 dager

Frakt

Frakt beregnes utifra vekt.
Pakke i Postkasse er billigste alternativ (69,-), men har en maksgrense på 1kg og begrenset sporing. Passer den ikke i postkasse så vil pakken bli lagt på postkontor for henting.
Servicepakke har full sporing, og fast pris på 99,-. Servicepakke levers alltid på postkontor eller post i butikk.

Uavhentede pakker

Uavhentede pakker og pakker som returneres uten tilstrekkelig porto eller på annet vis som skaper merkostnader for oss ilegges et gebyr på 150,-

Copyright © 2021 FlexFit.no AS