GoPrimal - Strength & Immunity

GoPrimal - Strength & Immunity

Vitamin D3 2500IE / 62,5µg

Varenummer: 174773
199,-
-+
6 På lager

D-vitamin designet for optimal opptak!

120 kapsler, 120 dagers forsyning med kokosolje

Vitamin D3 2500 IU – Styrke og immunforsvar

Sunnere og sterkere med én dose. Reduser betennelse, styrk bein/muskler, og beskytt immunforsvaret mot vanlig influensa og andre virus.

Immunforsvar - Humør - Styrke & Energi

Hvordan og når du skal bruke det:
Tilskudd som vitamin D3 eller sink støtter allerede immunforsvaret ditt og bør være en del av daglig rutine – men å spise riktige grønnsaker og frukt vil hjelpe deg med å holde deg frisk og sterk i tillegg. Vitamin D fungerer som en lysbryter i kroppen din, som slår av eller på gener og prosesser som kroppen din trenger for å opprettholde helsen.

2500IE-tilskudd skal ikke brukes av barn under 18.

Aktive ingredienser:
Vitamin D3 2500 IU – tilsvarende 62,5 µG Kolekalsiferol
Kokosolje - Fiskegelatin - Glycerin - Renset vann

GoPrimals Vitamin D3 er laget av saueull (lanolin) – tilsatt kokosnøttolje for å garantere optimalt opptak.

Vitamin D3 er et fettløselig prohormon som støtter opptak og forbrenning av kalsium og fosfor.

Faktum er at 80% av den vestlige befolkningen har mangel på vitamin D3.
Vitamin D3 er et prohormon som er nøkkelen til riktig utvikling av immunsystemet vårt og til å bygge solid muskel- og benstruktur ved styrketrening og andre idretter med høy intensitet.

120 kapsler, 120 dagers forsyning ??
Vi har alle følt den følelsen under trening eller konkurranse der vi tror vi er uslitelige, vi føler oss bra, vi er sikre på at vi kan løfte den vekten, løpe så fort eller fortsette å presse for å få en ekstra repetisjon. Men hva skjer normalt etter dette? vi føler oss syke, det gjør vondt, magen og tarmene føles rare, og vi vil bare sove under et teppe.

Hvorfor denne følelsen? vel, immunforsvaret ditt er svakt, du har gjennomgått en utmattelsesprosess som kroppen din klarte å overvinne en stund, men nå er for sliten og trenger en rekonvalesenstid. Dette er en lignende følelse etter å ha fått en stor tatovering, du svelger smerten en stund, og om natten får du feber.

Immunforsvaret ditt bryter sammen.
Muskler og mykt vev rives, lave glukosenivåer, akkumulert stress, generell betennelse. Kroppen din bruker ressursene sine for å helbrede og komme seg.

186962