HYLETE Womens Nimbus Tight (Heather Navy/Navy) HYLETE Womens Nimbus Tight (Heather Navy/Navy) HYLETE Womens Nimbus Tight (Heather Navy/Navy) HYLETE Womens Nimbus Tight (Heather Navy/Navy) HYLETE Womens Nimbus Tight (Heather Navy/Navy)

HYLETE Womens Nimbus Tight

(Heather Navy/Navy)

Varenummer: 175095
Damestørrelse
S
M
Vis varianter som liste
849,-
-+
4 På lager

Fantastiske og gjennomtenkte tights fra HYLETE!
Fra øyeblikket du prøver dem, gjennom din første intense treningsøkt, vil du føle at Nimbus-tightsens allsidige egenutviklede stoff og passform er noe spesielt. Omsluttende ventilerende mesh-paneler øker pusteevnen. Integrerte glidelåslommer på sidene gir komfortabel oppbevaring av verdisakene dine, men ligger flatt og er ute av syne når de ikke er i bruk.

  • Passform: Denne navy blå tightsen har en flatterende passform bygget med 4-veis stretch-stoff som gir overlegen bevegelighet samtidig som den komplementerer et bredt spekter av kroppstyper.
  • Stoff: Brukt for alle elementer i Nimbus-samlingen, er det egenutviklede stoffet ideelt for kjøligere klima, men pusteevnen vil fortsatt holde deg komfortabel på varmere dager.
  • Sidelommer: Integrerte glidelåslommer på sidene lagrer mobiltelefoner, kredittkort og nøkler, plassert høyt på hoften for å minimere bevegelse av innhold under aktiv bruk. Et ytterlag i mesh legger til et attraktivt stilelement samtidig som det er støttet av solid stoff for å sikre at lommens innhold ikke er synlig. YKK semi-automatiske låseglidelåser garanterer at ingenting vil falle ut av denne tightsen med lommer under trening.
187291