HYLETE Womens Nimbus Tight (Lagoon) HYLETE Womens Nimbus Tight (Lagoon) HYLETE Womens Nimbus Tight (Lagoon) HYLETE Womens Nimbus Tight (Lagoon) HYLETE Womens Nimbus Tight (Lagoon) HYLETE Womens Nimbus Tight (Lagoon)

HYLETE Womens Nimbus Tight (Lagoon)

Varenummer: 175133
Damestørrelse
S
M
L
Vis varianter som liste
899,-
-+
5 På lager

Fantastiske og gjennomtenkte tights fra HYLETE!
Fra øyeblikket du prøver dem, gjennom din første intense treningsøkt, vil du føle at Nimbus-tightsens allsidige egenutviklede stoff og passform er noe spesielt. Omsluttende ventilerende mesh-paneler øker pusteevnen. Integrerte glidelåslommer på sidene gir komfortabel oppbevaring av verdisakene dine, men ligger flatt og er ute av syne når de ikke er i bruk.

  • Passform: Denne turkise tightsen har en flatterende passform bygget med 4-veis stretch-stoff som gir overlegen bevegelighet samtidig som den komplementerer et bredt spekter av kroppstyper.
  • Stoff: Brukt for alle elementer i Nimbus-samlingen, er det egenutviklede stoffet ideelt for kjøligere klima, men pusteevnen vil fortsatt holde deg komfortabel på varmere dager.
  • Sidelommer: Integrerte glidelåslommer på sidene lagrer mobiltelefoner, kredittkort og nøkler, plassert høyt på hoften for å minimere bevegelse av innhold under aktiv bruk. Et ytterlag i mesh legger til et attraktivt stilelement samtidig som det er støttet av solid stoff for å sikre at lommens innhold ikke er synlig. YKK semi-automatiske låseglidelåser garanterer at ingenting vil falle ut av denne tightsen med lommer under trening.
187329