Xendurance

Redusert melkesyre og øk ytelsen. Xendurance er et av veldig få kosttilskudd i verden med gold-standard studier i ryggen.

Sertifisert av Informed Choice og Informed Sport.

kr 469,00

 180 tabletter (30-45dagers forbruk)


Xendurance hjelper deg å yte bedre!

Xendurance er et vitenskapelig backet kosttilskudd, som reduserer melkesyre med 15%, tosifret økning i aerobisk kapasitet og reduserer muskelsårhet.

Xendurance' egenskaper har blitt testet og verfisert gjennom tredjeparts, dobbel-blindede, placebo-korrigerte studier som har fulgt høyeste standard for gjennomføring. I motsetning til de aller fleste kosttilskudd kan Xendurance vise til forskning på formelen; ikke bare teoretisk forskning på ingrediensene.

Alle ingredienser er innenfor dopinggrenser fra både IOC og alle de store amerikanske sportsforbundene. Alle produksjonslinjer av Xendurance blir i tillegg testet for ulovlige substanser av dopinglaboratoriet HFL Sport Science. Dette er trygt.

Bottom line: Dette er et kosttilskudd som gir deg bevist ytelsesforbedring. Ingen gimmicker, ingen falske forhåpninger. Dette virker.

Ikke bare virker det; det er enkelt målbart. Kjør en timet økt på f.eks. romaskin før du begynner; 2000 eller 3000 meter - hold Xendurance-regimet i 10 dager. Prøv igjen. Du vil merke forskjell. 

Mer informasjon
Pricekr 469,00
Weight0.100000
Age RestrictionJa
Ratings & Reviews

Bli den første til å omtale produktet

No Related Posts

Ratings & Reviews

Bli den første til å omtale produktet

Copyright © 2021 FlexFit.no AS