Takle dagen med Prime Energy: Din sukkerfrie energibombe for fokus! Takle dagen med Prime Energy: Din sukkerfrie energibombe for fokus! Takle dagen med Prime Energy: Din sukkerfrie energibombe for fokus! Takle dagen med Prime Energy: Din sukkerfrie energibombe for fokus!

Prime Energy, 330ml x 24stk

Blue Raspberry

Varenummer: 187437
749,-
-+
1 På lager

Prime Energy er den perfekte løsningen for de som søker etter en revitaliserende energidrikk uten sukker, men med alle fordelene av et kraftig energiløft. Med en unik blanding av ingredienser er Prime Energy designet for å gi deg den nødvendige energien og fokusen du trenger, uansett hvor travelt livet ditt er.

Prime Energy gir deg den nødvendige boosten uten å gå på kompromiss med smak eller kvalitet. Uansett om du trenger et løft før trening, i løpet av en travel arbeidsdag eller bare for å holde deg opplagt gjennom et sosialt arrangement, er Prime Energy den perfekte følgesvennen for å hjelpe deg med å nå dine mål.

Prime Energy Original er en sukkerfri energidrikk med smak av sitrus. Inneholder søtstoffer. Høyt koffeininnhold. Anbefales ikke for barn, gravide og ammende (30mg/100ml). Nytes best kald, og i moderate mengder.Merk: Anbefalt for personer over 18 år.

Gi deg selv et løft med Prime Energy i dag, og opplev den naturlige energien du trenger for å takle dagen!

Energi 14 kj
Kalorier 3 kcal
Fett 0 g
Mettet fett 0 g
Enumettet fett 0 g
Flerumettet fett 0 g
Karbohydrater 0,8 g
Sukkerarter 0 g
Sukkeralkoholer 0 g
Stivelse 0 g
Kostfiber 0 g
Protein 0 g
Salt 0,1 g

Ingredienser:
Kullsyreholdig vann, kokosvann fra konsentrat, syre: sitronsyre; aromaer, surhetsregulerende middel: natriumsitrater; koffein, søtstoffer: sukralose, acesulfam k; konserveringsmidler: kaliumsorbat, natriumbenzoat; glucuronolakton, taurin, inositol, stabilisatorer: gummi arabicum, glyserolestere av trekolofonium; vitamin b6, vitamin b12

200477