Proteinfabrikken Protein Pancake, 910g Rik på protein og naturlige fibre

Proteinfabrikken Protein Pancake, 910g

Rik på protein og naturlige fibre

Varenummer: 1873887070646283283
259,-
-+
1 På lager

Disse velsmakende pannekakene er elsket av både barn og voksne i alle aldre og har blitt en favorittvalg til frokost eller lunsj for hele familien. Med Proteinfabrikkens Protein Pancakes 910g blir sunn mat enkelt og smakfullt.

Disse fantastisk smakfulle, glutenfrie proteinpannekakene er beriket med høyt proteininnhold og sunne fibre. Proteinpannekaker er en rask og effektiv matløsning for hele familien. Med hver porsjon serveres to solide pannekaker som inneholder hele 18g protein i tillegg til fibre og mineraler. De er enkle å blande i en shaker og tilberedes raskt i en varm stekepanne, perfekt for travle morgener.

 

  • Glutenfri
  • Høyt fiberinnhold
  • Høyt proteininnhold
  • Uten tilsatt sukker

Protein Pancakes er et verdifullt tillegg til kostholdet. Det er virkelig magisk når våre proteinpannekaker er glutenfrie og har et lavt fettinnhold. De kan nytes til frokost, lunsj, middag eller kvelds. Gjør proteinpannekaker til din faste frokostrett for en sunn og velsmakende start på dagen.

Anbefalt bruk:
Bland 2 fulle målebeger med pannekakemikspulver med omtrent 1,5 dl vann, la det hvile i 2 minutter for å oppnå den perfekte blandingen til 2 pannekaker. Bytt ut oljen og bruk Less™ Non-Stick Cooking Spray i stekepannen for å redusere kaloriinntaket under steking.

Tips:

  • Erstatt halvparten av vannet med melk eller kefir når du blander røren for enda bedre proteinpannekaker.
  • Tilfør litt Cocosa kokosfett under steking for en ekstra smakfull opplevelse med deilig aromatisk kokossmak.

Komposisjon av Protein Pancakes:
Disse pannekakene er rike på protein og naturlige fibre og mineraler, med en lav glykemisk indeks som sikrer stabilt blodsukkernivå. Laget av førsteklasses norske råvarer, inkludert myseprotein, eggehviteprotein, glutenfri hvetestivelse og havrefiber, gjør Protein Pancakes fra Proteinfabrikken til en nytelse å spise. De inneholder viktige nøkkelaminosyrer som er avgjørende for vekst, reparasjon og generell god helse.

200163