Star Nutrition - Ultimate PWO, 275 g Citrus Elderflavour Star Nutrition - Ultimate PWO, 275 g Citrus Elderflavour Star Nutrition - Ultimate PWO, 275 g Citrus Elderflavour

Star Nutrition - Ultimate PWO, 275 g

Citrus Elderflavour

Varenummer: 1881327340028828952
239,-
-+
Forventes inn om 4 dager

Ultimate PWO er det nyeste prestasjonsfremmende produktet i Star Nutritions premium-serie. Et høyt dosert PWO-produkt som inneholder de mest populære ingrediensene.

  • 6000 mg L-Citrullinmalat per porsjon
  • 3000 mg beta-alanin
  • Med acetyl-L-karnitin og koffein for økt våkenhet og fokusMed betain – osmoregulator som er testet for sin effekt på styrke og eksplosivitet
  • For erfarne PWO-brukere

Ultimate PWO er en høykvalitets PWO med populære ingredienser i godt tilpassede doser. En enkel, men vellykket oppskrift på et produkt som lever opp til navnet Ultimate PWO.

Hva inneholder Ultimate PWO?
Ultimate PWO inneholder en kombinasjon av ingredienser som jobber sammen for å hjelpe deg med å ta treningen din til neste nivå. Ultimate PWO inneholder:

  • 6000 mg L-citrullinmalat, en aminosyre som lenge er blitt brukt for sin evne til å øke blodtilførselen til musklene. Med økt blodtilførsel kommer det også mer oksygen og næring til musklene, noe som igjen gir mer energi.
  • 3000 mg beta-alanin, som er kjent for å gi den karakteristiske prikkingen i huden mange opplever etter inntak av PWO. Den virkelige effekten av beta-alanin kommer imidlertid av at beta-alanin hever melkesyreterskelen, noe som motvirker stive og vonde muskler.
  • Acetyl-L-karnitin og 300 mg koffein jobber sammen for å gjøre deg mer våken, pigg og forbedrer samtidig konsentrasjonsevnen din.
  • 1250 mg betain, eller trimetylglycin, er en aminosyre som er blitt undersøkt for sin evne til å øke styrke og eksplosivitet. Betain fungerer også som en osmoregulator, noe som betyr at den hjelper med å holde væsken inne i muskelcellene for en økt trykkfølelse.

KOSTTILSKUDD MED AMINOSYRER, KOFFEIN OG VITAMINER. HØYT INNHOLD AV KOFFEIN (150 MG/DAGLIG DOSE). ANBEFALES IKKE TIL BARN ELLER GRAVIDE/AMMENDE KVINNER. MED SØTNINGSMIDDEL, INNEHOLDER EN KILDE TIL FENYLALANIN.

Anbefalt døgndose: Bland en halv måleskje (6.25 g) med 150 ml vann. Drikk før trening.

INNHOLD                                             PER 12.5 g

L-citrullinmalat                                       6000 mg

Beta-alanin                                              3000 mg

Betain                                                      1250 mg

Acetyl-L-carnitine                                   1000 mg

Koffein                                                    300 mg

Niacin                                                      16 mg (100%*)

Pantotensyre                                            6 mg (100%*)

*Prosent av daglig referanseinntak


Ingredienser Citrus Elderflower: L-citrullinmalat, beta-alanin, betain, acetyl-L-carnitine, aroma, koffein, søtningsmiddel (aspartam, acesulfam-K), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), surhetsregulerende middel (eplesyre), niacin, fargestoff (riboflavin), pantotensyre.

Ingredienser Peach Pineapple: L-citrullinmalat, beta-alanin, betain, acetyl-L-carnitine, aroma, koffein, søtningsmiddel (aspartam, acesulfam-K), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), surhetsregulerende middel (eplesyre), niacin, fargestoff (rødbetsrød, riboflavin), pantotensyre.

Ingredienser Watermelon: L-citrullinmalat, beta-alanin, betain, acetyl-L-carnitine, aroma, koffein, søtningsmiddel (aspartam, acesulfam-K), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), surhetsregulerende middel (eplesyre), niacin, fargestoff (rødbetsrød), pantotensyre.

Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som et alternativ til et variert kosthold. Overskrid ikke anbefalt daglig dose. Oppbevares utenfor rekkevidde for små barn.

Oppbevaring: Oppbevares i romtemperatur.

201200