Star Nutrition Ultimate EAA Complex 256g Pineapple Star Nutrition Ultimate EAA Complex 256g Pineapple

Star Nutrition Ultimate EAA Complex 256g

Pineapple

Varenummer: 1882117340028809357
315,-
-+
Forventes inn om 2 dager

Star Nutrition Ultimate EAA Complex er et EAA-produkt som er beriket med Wellmune®. Det øker muskeloppbyggingen og styrker immunforsvaret!

  • Essensielle aminosyrer (EAA) i fri form
  • 7,9 gram EAA/porsjon
  • Høyt BCAA-innhold
  • Stimulerer muskeloppbygging og restitusjon
  • Beriket med Wellmune® – styrker immunforsvaret i forbindelse med trening
  • Brukes etter trening eller mellom måltider

Ultimate EAA Complex er et EAA-produkt av høy kvalitet som består av essensielle aminosyrer (EAA, essential amino acids) samt Wellmune®. Det er et innovativt produkt som stimulerer muskeloppbyggingen, styrker immunforsvaret og gir raskere restitusjon.

Essensielle aminosyrer er et fellesnavn for de aminosyrene som kroppen ikke kan produsere selv, og har vist seg å være de viktigste aminosyrene for å øke muskeloppbyggingen. Aminosyrene i Ultimate EAA Complex er i fri form og trenger ikke spaltes før de tas opp. Det gjør at de når raskt fram til musklene etter inntak, noe som gjør at oppbyggings- og restitusjonsprosessene kan starte så fort som mulig etter treningsøkten. Hver porsjon gir 7,9 gram EAA, hvorav 3,5 gram utgjøres av forgrenede aminosyrer (BCAA).

En egenskap som utmerker seg med Ultimate EAA Complex er at den er beriket med den varemerkebeskyttede ingrediensen Wellmune®, et betaglukan (polysakkarid) som utvinnes fra gjær. Wellmune® hjelper kroppen med å mobilisere de immuncellene som kreves for å holde immunforsvaret sterkt.

I en dobbeltblind studie fra 2012 fulgte man for eksempel 182 maratonløpere etter et løp, hvor en del av deltakerne hadde fått Wellmune® og en annen del hadde fått et placebotilskudd (1). Basert på en spørreundersøkelse som deltakerne besvarte to og fire uker etter løpet, kunne man se at deltakerne som hadde fått Wellmune® rapporterte om færre generelle helseproblemer samt forkjølelses- og influensasykdommer.

Bruk: Bland 10,65 g (3/4 måleskje) pulver med 300 ml vann. Bruk når som helst i løpet av dagen, fortrinnsvis i forbindelse med trening.

Innhold Per 14.2 g       Red Candy             Pineapple

L-leucin                         2500 mg                  2500 mg

L-lysin HCL                  1550 mg                  1550 mg

L-fenylalanin                 1550 mg                  1550 mg

L-treonin                       1470 mg                  1470 mg

L-valin                          1150 mg                  1150 mg

L-Histidin HCL            1090 mg                  1090 mg

L-isoleucin                    1010 mg                 1010 mg

L-metionin                    205 mg                    205 mg

Wellmune®                  250 mg                    250 mg

 

Red Candy Ingredienser: L-leucin, L-lysinhydroklorid, L-fenylalanin, L-treonin, motstandsdyktig dekstrin, L-valin, L-histidinhydroklorid, L-isoleucin, syre (sitronsyre), aroma, antiklumpemidler (silisiumdioksid), Wellmune® (gjær, betaglukan), L-metionin, søtningsmiddel (acesulfam K, sukralose), surhetsregulerende middel (natriumsitrat), salt, fargestoff (allurarød AC). Kan inneholde spor av melk, sulfitter, selleri, hvete, havre, korn, rug, skalldyr, krepsdyr, bløtdyr, egg, fisk, soya og sennep.

 

Pineapple Ingredienser: L-leucin, motstandsdyktig dekstrin, L-lysinhydroklorid, L-fenylalanin, L-treonin, L-valin, L-histidinhydroklorid, L-isoleucin, syre (sitronsyre), antiklumpemidler (silisiumdioksid), aroma, Wellmune® (gjær, betaglukan), L-metionin, søtningsmiddel (acesulfam K, sukralose), surhetsregulerende middel (natriumsitrat), salt, fargestoff (kurkumin). Kan inneholde spor av melk, sulfitter, selleri, hvete, havre, korn, rug, skalldyr, krepsdyr, bløtdyr, egg, fisk, soya og sennep.

 

201279