Star Nutrition - Ultimate CLA

Star Nutrition - Ultimate CLA

90 kapsler

Varenummer: 1882637340028807261
195,-
-+
Forventes inn om 2 dager

Ultimate CLA er et kosttilskudd fra Star Nutrition. Et meget populært og grundig studert produkt innen kategorien fettforbrennere.

  • 2 340 mg ren CLA
  • Høykonsentrert tistelolje
  • Kategorien fettforbrennere
  • Bestselger
  • 30 dagers bruk

Hva er CLA?
CLA er en engelsk forkortelse som på svensk blir konjugert linolsyre. CLA er en naturlig transfettsyre som finnes i tistel og har etter tiår på markedet for sportsnæring blitt en svært verdsatt fettsyre. For mange er det en selvfølge å bruke det under diett.

Ikke bare for diett
CLA fungerer best under en diett og når kaloriinntaket er begrenset. CLA tilhører kategorien fettforbrennere, men kan også brukes under bulking og har blitt populært blant idrettsutøvere som prøver å legge på seg så mye vekt som mulig samtidig som de prøver å minimere fettansamling.

Fordel inntaket
Fordel den daglige dosen jevnt over dagen. Kapslene kan tas på tom mage eller sammen med mat. Siden CLA ikke gir noen oppkvikkende effekt, kan du ta den siste kapselen med siste måltid om kvelden uten risiko for å forstyrre søvnen. Du kan også kombinere CLA med andre produkter fra Star Nutrition.

Dosering og bruk: Ta én kapsel tre ganger om dagen. Ta ikke flere enn tre kapsler om dagen. Brukes maksimalt seks måneder i strekk.

Antall porsjoner per boks: 30.

Allergener: Produsert i lokaler som også håndterer soyalecitin og melk, og kan derfor inneholde spor av disse.

Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt daglig inntak bør ikke overskrides.

Innhold per dosering (1 kapsel) og per dagsdose (3 kapsler):
                                              1 kapsel              3 kapsler
Safflorfrøolje                        1000 mg              3000 mg
-herav CLA                           780 mg                2340 mg

Ingredienser: Safflorfrøolje (kilde til CLA), kapsel (bovin gelatin, stabiliseringsmiddel, glyserol). Kan inneholde spor av melk.

Øvrige ingredienser: Kapselmateriale (storfe gelatin).

 

201332