Star Nutrition - Ultimate Electrolytes 300g - Pineapple Coconut Star Nutrition - Ultimate Electrolytes 300g - Pineapple Coconut

Star Nutrition - Ultimate Electrolytes

300g - Pineapple Coconut

Varenummer: 1882987350132943526
295,-
-+
Forventes inn om 2 dager

Ultimate Electrolytes er et kosttilskudd fra Star Nutrition. En væskeerstatning som brukes til å forsyne kroppen med væsker og salter. Med magnesium som bidrar til elektrolyttbalansen.

Når vi trener eller på annen måte mister væske gjennom svette, mister vi også viktige salter og elektrolytter. Ultimate Electrolytes er designet for å erstatte disse på en enkel og velsmakende måte. Ultimate elektrolytter kombinerer natrium, klorid, magnesium, kalsium, kalium og CocoMineral®. Helt fri for sukker og karbohydrater.

  • Oral rehydrering løsning
  • 5 essensielle mineraler
  • Med CocoMineral®
  • Med Aquamin®
  • For mer enn trening
  • Serverer opptil 66

Svette, elektrolytter og mineraler
Kroppen bruker et stort antall forskjellige mineraler og salter for å regulere funksjonen til muskler og nervesystemer. Vi mister stadig disse stoffene, spesielt når vi svetter når mineralene lekker ut med svette. En liter svette kan inneholde 8 – 900 mg natrium, men også 200 mg kalium sammen med kalsium og magnesium.

Kroppene våre er ofte veldig flinke til å svette og gjør det hele tiden, men enda mer når vi blir varme og beveger oss. Trening kan føre til at vi mister mye væske og viktige mineraler raskt, og for å fortsette å prestere er det svært viktig å erstatte både vannet og mineralene.

5 forskjellige mineraler + CocoMineral®
Ultimate elektrolytter er formulert for å erstatte mineraler som kroppen mister ved å etterligne gjennomsnittlig tap i svette. Dette pulveret inneholder natrium, klorid, magnesium, kalsium, kalium og CocoMineral®. Fjærene er nøye utvalgt for å absorberes så lett som mulig.

Natriumklorid er den vanligste formen for vanlig bordsalt og absorberes lett, som kaliumklorid. Magnesium kommer i form av magnesiummalat og kalsium fra røde alger (Aquamin®). For å toppe dette inneholder Ultimate Electrolytes også CocoMineral®, som er et konsentrert kokosnøttvann i pulverform.

Ingen karbohydrater, ingen kalorier
Flere rehydreringsrehydreringsenheter inneholder også en viss mengde karbohydrater. Ultimate Electrolytes gjør ikke dette slik at du selv har mulighet til å legge til for eksempel druesukker eller maltodekstrin hvis du ønsker det. Dette tilfører energi, noe som kan være viktig for svært langsiktig trening.

I sin opprinnelige form er dette et pulver helt fri for kalorier som derfor også kan brukes uten problemer under en diett, eller hvis du bare ikke vil ha mer karbohydrater i kostholdet ditt.

For mer enn bare trening
Dette er et produkt designet for aktive mennesker og trening, men det har flere bruksområder enn det. Det er ikke bare under trening at vi mister mineraler og elektrolytter, men det skjer selv om det er varmt ute. Vi kan også tape store beløp når vi er syke. Å ha en god og gjennomtenkt elektrolytt og væskeutskifting er uvurderlig.

Ultimate Electrolytes er et stiftprodukt som alltid har en gitt plass i skapet.
 

Antall doser per pakke: 33 – 66 stk.

Anbefalt daglig dose: 3/4 ts (4,5 g) pulver, blandet med 500 ml vann. Ta 1 – 2 porsjoner per dag. Ikke overskrid anbefalt daglig dose.

Lagring:
Oppbevares utilgjengelig for barn i originalbeholderen tett forseglet.

Annen informasjon:
Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Husk viktigheten av et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. Produktet er beregnet på friske personer over 18 år. Hvis du er gravid, ammende, syk eller tar medisiner, kontakt lege før du bruker produktet. Inneholder søtningsmidler. 


Innehold:                          ¾ tsk (4,5 g)          1,5 tsk (9 g)            DRI % *

Kokosvannpulver
(CocoMineral®)                1 000 mg                2 000 mg

Natrium                              400 mg                   800 mg

Klorid                                 982 mg                   1 963 mg               123 / 246

Magnesium                        106 mg                    211 mg                  28 / 56

Kalium                               260 mg                    520 mg                  13 / 26

Kalcium                             80 mg                      160 mg                  10 / 20

*Referanseinntak for en gjennomsnittlig voksen (8 400 kJ/2 000 kcal).


Ingredienser og allergener:
Citrus: Kokosvattenpulver (CocoMineral®), natrium (natriumklorid), magnesium (magnesiummalat), kalium (kaliumklorid), surhetsreglerande medel (äppelsyra), kalcium från rödalg (Lithothamnium calcareum) (Aquamin®), aromer, sötningsmedel (aspartam*, acesulfam-K), färgämne (riboflavin, klorofyllinkopparkomplex).

*Inneholder en kilde til fenylalanin.

Pineapple Coconut: Kokosvattenpulver (CocoMineral®), natrium (natriumklorid), magnesium (magnesiummalat), kalium (kaliumklorid), surhetsreglerande medel (äppelsyra), kalcium från rödalg (Lithothamnium calcareum) (Aquamin®), aromer, sötningsmedel (aspartam*, acesulfam-K), färgämne (riboflavin).

*Inneholder en kilde til fenylalanin.

201366