Star Nutrition - Supreme EAA, 250g Watermelon (+caffeine) Star Nutrition - Supreme EAA, 250g Watermelon (+caffeine)

Star Nutrition - Supreme EAA, 250g

Watermelon (+caffeine)

Varenummer: 1883027340028828679
295,-
-+
Forventes inn om 3 dager

Star Nutritions Supreme EAA er et velsmakende og forfriskende supplement med essensielle aminosyrer. Supreme EAA stimulerer muskelbygging og restitusjon.

Supreme EAA består av essensielle aminosyrer (EAA er en forkortelse for Essential Amino Acids). Protein er oppbygd av totalt 20 aminosyrer, og essensielle aminosyrer er de ni aminosyrene som kroppen ikke kan produsere selv. Essensielle aminosyrer er også de aminosyrene som har vist seg å være viktige for å stimulere muskeloppbygging og fremskynde restitusjon.

Når passer Supreme EAA?

Aminosyrene i Supreme EAA kommer i fri form, og trenger derfor ikke å brytes ned før de tas opp av kroppen. Det gir raskt opptak, noe som betyr at produktet passer utmerket etter trening, slik at kroppen raskt kan starte restitusjons- og oppbyggingsprosessene.

Fantastiske smaker

EAA er en produktkategori som historisk sett er blitt ansett for å være vanskeligere å smaksette enn andre aminosyreprodukter. Etter mange års erfaring har man funnet en løsning på dette problemet, og vi kan trygt si at Supreme EAA har en smakssammensetning og løselighet som er like god som mange BCAA-produkter. Produktet er tilgjengelig i fire forfriskende utgaver i form av Candy Cola, Pineapple, Strawberry Lime og Watermelon.

Antall doseringer per forpakning: 36 st.

Anbefalt døgndose: Bland 6,875 g (1/2 måleskje) pulver med 300 ml vann. Bruk i forbindelse med trening.

Innhold Candy Cola,
Strawberry Lime, Pineapple  Per 6.875 g

L-leucin                                     1250 mg

L-fenylalanin                             775 mg

L-treonin                                    735 mg

L-lysin                                       626 mg

L-valin                                       575 mg

L-histidin                                   404 mg

L-isoleucin                                 505 mg

L-metionin                                 103 mg


Innhold Watermelon(+caffeine)  Per 6.875 g

L-leucin                                          1250 mg

L-fenylalanin                                  775 mg

L-treonin                                         735 mg

L-lysin                                             626 mg

L-valin                                            575 mg

L-histidin                                        404 mg

L-isoleucin                                     505 mg

L-metionin                                     103 mg

Koffein                                           75 mg

 

Strawberry Lime Ingredienser: L-leucin, L-lysinhydroklorid, L-fenylalanin, L-treonin, L-valin, L-histidinhydroklorid, syre (sitronsyre), L-isoleucin, motstandsdyktig dekstrin, aniklumpemiddel (silisiumdioksid), aroma, maltodekstrin, L-metionin, søtningsmiddel (sukralose), fargestoff (rødbetsrød). Kan inneholde spor av melk, sulfitter, selleri, hvete, havre, korn, rug, skalldyr, krepsdyr, bløtdyr, egg, fisk, soya og sennep.

Watermelon Ingredienser: L-leucin, L-lysinhydroklorid, L-fenylalanin, L-treonin, L-valin, L-histidinhydroklorid, syre (sitronsyre), L-isoleucin, motstandsdyktig dekstrin, aniklumpemiddel (silisiumdioksid), aroma, maltodekstrin, L-metionin, søtningsmiddel (sukralose), koffein, fargestoff (rødbetsrød). Kan inneholde spor av melk, sulfitter, selleri, hvete, havre, korn, rug, skalldyr, krepsdyr, bløtdyr, egg, fisk, soya og sennep. Høy koffeininnhold (50 mg/100 ml). Anbefales ikke for barn, gravide eller ammende kvinner.


Oppbevaring: Oppbevares tørt og i romtemperatur.

Øvrig informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som et alternativ til et variert kosthold. Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Tenk på viktigheten av et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. Produktet er ment for friske mennesker over 18 år. Hvis du er gravid, ammer, lider av en sykdom eller blir behandlet med medisiner, bør du oppsøke lege før du bruker produktet.

201370