Swedish Supplements - EAA Engine - 450 g Berry Bomb Swedish Supplements - EAA Engine - 450 g Berry Bomb Swedish Supplements - EAA Engine - 450 g Berry Bomb Swedish Supplements - EAA Engine - 450 g Berry Bomb Swedish Supplements - EAA Engine - 450 g Berry Bomb

Swedish Supplements - EAA Engine - 450 g

Berry Bomb

Varenummer: 174475
349,-
Veil.399,-
-+
1 På lager

Vårt produkt inneholder 83% protein for å øke og opprettholde muskelmasse. Det har en stor andel BCAA og fantastiske smaker. Det er helt fett- og karbohydratfri, og inneholder 1500mg aminosyren betain, samt verdifulle stoffer som L-glutamin, vitamin B6, og C-vitamin.

  • 83% protein som bidrar til å øke og opprettholde muskelmasse.
  • Stor andel BCAA
  • Fantastisk gode smaker.
  • Helt fri for både fett og karbohydrater
  • 1500 mg aminosyren betain.
  • Beriket med verdifulle stoffer som Glutamine, vitamin B6, og C vitamin.

EAA Engine fra Swedish Supplements er en blanding av 8 essensielle aminosyrer (EAA), inkludert BCAA, som ikke kan produseres av kroppen og derfor må tilsettes gjennom mat. EAA bidrar til å øke og opprettholde muskelmasse og holder kroppen i en anabol oppbyggende status. Blant de andre verdifulle stoffene i produktet er betain (Trimethylglycin), som støtter sirkulasjonen og pumpen i musklene, glutamin som er viktig for tarmen og immunforsvaret, taurin som fungerer som en antioksidant og regulerer væskenivået i muskelcellene, vitamin B6 som reduserer tretthet og utmattelse, og C-vitamin som støtter immunforsvarets normale funksjon. Produktet er fri for både fett og karbohydrater og passer for veganer.

 

186448