Hubba Bubba BCAA Blue Raspberry

Hubba Bubba BCAA

Blue Raspberry

Varenummer: 188556
429,-
-+
1 På lager


Hubba Bubba BCAA Powder tilbyr deg en smaksopplevelse inspirert av den velkjente Hubba Bubba-tyggegummien, kombinert med det essensielle tilskuddet av BCAA-aminosyrer. Med denne forfriskende drikken kan du nyte den karakteristiske smaken av Hubba Bubba mens du gir kroppen din det den trenger for restitusjon og muskelbygging.

Hver porsjon av Hubba Bubba BCAA Powder inneholder en imponerende mengde BCAA-aminosyrer i et forhold på 2:1:1, med opptil 8,8 g per dose. Disse aminosyrene, inkludert leucin, isoleucin og valin, er avgjørende for kroppens ytelse og restitusjon, spesielt for de som er engasjert i fysisk aktivitet eller styrketrening. Siden kroppen ikke kan produsere disse aminosyrene selv, er det viktig å få dem gjennom kosthold eller tilskudd.

Hubba Bubba BCAA Powder er ikke bare en kilde til aminosyrer, men også en lavkalori-drikk uten fett og sukker. Dette gjør den til et ideelt valg for de som ønsker å hydrere seg uten å tilføre unødvendige kalorier til kostholdet.

Næringsinnholdet er nøye balansert for å gi deg en lett og forfriskende drikk uten tilsetningsstoffer du ikke trenger. Hver porsjon inneholder kun 5 kalorier, uten fett, karbohydrater eller sukker. Med en slik sammensetning kan du være sikker på at du gir kroppen din det den trenger uten å bekymre deg for unødvendige tillegg.

For å nyte Hubba Bubba BCAA Powder, bare bland 1/2 måleskje med 300 ml kaldt vann, rist godt og la skummet legge seg naturlig i omtrent 15 sekunder før du nyter den forfriskende smaken. Du kan drikke den før, under eller etter trening for å støtte muskelrestitusjon og ytelse.

Med ingredienser som BCAA (86%), aminosyrer 2:1:1, og en nøye utvalgt blanding av surhetsregulerende midler, farge, naturlig smakstilsetning og søtningsmidler, kan du være trygg på at du får en kvalitetsdrikk uten unødvendige tilsetningsstoffer.

Det er verdt å merke seg at produktet kan inneholde spor av melk, gluten, soya og egg, så de med allergier eller intoleranser bør være oppmerksomme på dette før de nyter produktet.

Innhold per dosering 1/2 måleskje (3,33gr) og per 100ml L-leusin 478mg- L-isoleusin 244mg- L-valin 244mg

Næringsinnhold 100g 
Energi 22kj/5kcal 
Fett0g 
Hvorav mettet fett 0g 
Karbohydrater0g 
hvorav sukker0g 
Protein0g 
Salt0g 

Anbefalt bruk: 3,33 gram, som svarer til 1/2 måleskje , blandes med 300 milliliter kaldt vann og rist godt. Etter risting, vent ca. 15 sekunder til det naturlige skummet har lagt seg. Drikkes før, under eller etter trening.

 

 

 

201632