Viterna - Vital Electrolyte Powder Strawberry Mango Viterna - Vital Electrolyte Powder Strawberry Mango Viterna - Vital Electrolyte Powder Strawberry Mango

Viterna - Vital Electrolyte Powder

Strawberry Mango

Varenummer: 174460
229,-
-+
2 På lager

Viterna Electrolyte Powder er en velsmakende elektrolytløsning produsert i Sverige. Det er sukkerfritt og inneholder verdifulle mineraler og elektrolytter som bidrar til optimal muskelytelse og funksjon. Viterna Electrolyte Powder er en pålitelig og effektiv løsning for deg som søker en god helse og velvære.

  • MSM
  • God smak
  • Vitamin C
  • Balansert mengde
  • Størrelse120g


MSM er et naturlig stoff som påstås å forbedre leddhelse og redusere betennelse, og det har også en god smak. Vitamin C er en antioksidant som er viktig for produksjonen av kollagen og beskyttelse av cellene, og det er viktig å ha en balansert mengde av dette vitaminet i kosten.

Elektrolyttpulveret er styrket med vitamin C og MSM, og inneholder også magnesium som hjelper med å opprettholde en god elektrolyttbalanse og en normal funksjon av nervesystemet. Vitamin C er en av de mest kraftfulle antioksidanter vi kjenner, og hjelper også med å redusere tretthet.

Elektrolytter har en viktig rolle i kroppens mineralbalanse og fungerer som en væskeerstatning når du mister mineraler ved svette under varme forhold eller under fysisk aktivitet.

Anbefalt bruk:
En porsjon i forbindelse med trening.


STØRRELSE 120g

 

186433