Vivolife Collagen Builder Vivolife Collagen Builder

Vivolife Collagen Builder

Vanilje og kanel

Varenummer: 174705
479,-
-+
Forventes inn om 42 dager

Vivolife Collagen Builder er et kosttilskudd som er designet for å hjelpe med å øke kollagenproduksjonen i kroppen. Kollagen er en viktig protein som gir struktur og styrke til hud, hår, negler, og ledd. Vivolife Collagen Builder inneholder en blanding av ingredienser, inkludert vitamin C, hyaluronsyre, og aminosyrer, som alle er kjent for å støtte kollagenproduksjonen. Dette produktet er vegansk, glutenfritt, og inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer.

  • Overlegen aminosyreprofil til en typisk servering av marint/bovint kollagen.
  • Vitenskapelig bevist å effektivt støtte naturlig kollagendannelse, avgjørende for sunn hud, hår og negler.
  • Plantebasert og sertifisert av The Vegan Society.

Vivolife Collagen Builder er et kosttilskudd som er utviklet for å hjelpe til med å øke kollagenproduksjonen i kroppen. Kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet, og finnes i store mengder i hud, hår, negler, og ledd. Kollagen gir struktur og styrke til disse kroppsdelene, og er viktig for å opprettholde et sunt utseende og sunn funksjon.

Med alderen, synker produksjonen av kollagen i kroppen, noe som kan føre til tap av elastisitet og fasthet i huden, samt svekkelse av ledd og bein. Vivolife Collagen Builder inneholder en spesiell blanding av ingredienser som er kjent for å støtte kollagenproduksjonen i kroppen.

En av hovedingrediensene i Vivolife Collagen Builder er vitamin C. Vitamin C er en viktig antioksidant som spiller en nøkkelrolle i kollagenproduksjonen. Det bidrar til å stabilisere kollagenmolekylene, og gjør at de kan binde seg sammen på en mer effektiv måte. Dette fører til økt produksjon av kollagen, som kan bidra til å forbedre hudens elastisitet og fasthet.

186688