Zoomad Labs Caretaker - 480g Cherry Bomb Zoomad Labs Caretaker - 480g Cherry Bomb

Zoomad Labs Caretaker - 480g

Cherry Bomb

Varenummer: 174506
495,-
-+
Forventes inn om 4 dager

Caretaker® av Zoomad Labs® er en formel designet for å gjenopprette, bygge og ta vare på muskelmassen din... den inneholder mer enn 6g øyeblikkelig BCCA med et forhold på 10:1:1 per porsjon!

Hos Zoomads Labs® er vi kjent for å bruke formler med ingredienser av høyeste kvalitet i riktige mengder for optimal effekt. 
Caretaker® kommer med en stor anti-katabolisk kraft siden praktisk talt 5 % av leucinet den inneholder omdannes til HMB, samtidig som den tilfører 3,5 g Kyowa Quality® Gultamin per dose, for ytterligere å forsterke den anti-katabolske effekten.

Under en god treningsøkt i "BEASTMODE" oksiderer vi proteinstrukturer for å få energi ved å redusere konsentrasjonen av leucin i plasma, så det er viktig å stimulere restitusjon og muskelbygging under og etter trening med gode BCAAer av høyest mulig kvalitet og tilsatt leucin. 
1gr Citrulline per dose for å forbedre absorpsjonen og øke aktiviteten til resten av aminosyrene i formelen takket være dens transformasjon til L-arginin i blodet.

Caretaker® aka Guardian vil våke over våre mest erfarne idrettsutøvere, leucinnivåene endres etter hvert som vi blir eldre og dermed det progressive tapet av muskelmasse (sarkopeni). Det er her for å passe på at vi kan fortsette å trene med maksimalt mulig ytelse i mange år.

14 g aminosyrer per dose, 6,6 g BCAA øyeblikkelig 10:1:1, 3,3 g glutamin, 3,3 g blanding av L-lysin, L-alanin, taurin, L-glysin, 1 g sitrullin og blanding av elektrolytter for å fremme hydrering under og etter trening. 

Welcome to the zoo!

 

186479