Fiberfin Resistent Stivelse 400G

Fiberfin Resistent Stivelse 400G

Varenummer: 174820
126,-
-+
Forventes inn om 2 dager

Fiberfin Resistent Stivelse 400G : Dette produktet er en bestillingsvare. Ta kontakt for anslått leveringstid.


FiberFin er en helt hvit, glutenfri meltilsetning som inneholder hele 60% fiber.

Beskrivelse

Den resistente stivelsen som er i FiberFin har gunstig innvirkning på fordøyelse, bakterieflora og immunforsvar. Vanlig stivelse brytes ned til druesukker i kroppen, og brukes som energi. Resistent stivelse er stivelse som ikke fordøyes på vanlig måte, men oppfører seg som kostfiber. Det har blitt spist av oss mennesker i tusener av år gjennom matvarer som bønner og linser.

Forskere over hele verden har nå fått øynene opp for dette spesielle fiberet og de gunstige helsevirkninger det har. WHO kaller oppdagelsen av resistent stivelse for det største gjennombruddet innen forskning på karbohydrater i de siste 20 år.

Anbefalt daglig inntak av kostfiber er 30 gram, men en gjennomsnittlig nordmann får i seg ca 18 gram. En spiseskje Fiberfin gir 6 gram fiber, og er en enkel måte å øke fiberinntaket i kosten på. 

Bruk

Kan brukes i smoothies, vafler, rundstykker, pizza, kaker osv. for å øke fiberinnholdet uten at smaken endres. Gir lavere GI og økt metthetsfølelse.

Alle steder hvor du bruker mel, kan du også bruke FiberFin. Bytt ut 10-20 % av melet med FiberFin. Smak og utseende blir da værende som før. Bytter du for eksempel ut 10 % av melet i en pizzabunn eller boller vil fiberinnholdet bli like høyt som i grovbrød. I tillegg blir deigen litt lettere å jobbe med. FiberFin er ikke det samme som Fiberhusk. Fiberhusk suger til seg væske og endrer konsistensen på deigen, det gjør ikke FiberFin.

Ingredienser

Maisstivelse med høyt innhold av resistent stivelse.

Næringsinnholdper 100 g
Energi1029 kJ/246 kcal
Fett1 g    
- herav mettet fett0 g
Karbohydrat31 g
- herav sukkerarter0 g
Kostfiber56 g
Protein1 g
Salt0,1 g


 

 

 

187016