Ginseng Forte - 30 kapsler Ginseng Forte - 30 kapsler

Ginseng Forte - 30 kapsler

Varenummer: 187262
228,-
-+
1 På lager

Ginseng (Panax ginseng) kan gi deg økt ytelse, bedre konsentrasjon, motvirke stress og tretthet, økt seksuell lyst og evne, og overskudd. Ginseng er en av de viktigste medisinplantene i tradisjonell kinesisk medisin og har vært brukt i 5000 år for å fremme helse og vitalitet.

Ginseng kan gi deg:

  • Økt ytelse
  • Bedre konsentrasjon
  • Motvirker stress og tretthet
  • Økt seksuell lyst og evne
  • Overskudd


Hvordan fungerer Ginseng?

Ginseng fungerer ved å påvirke kroppens hormonelle og nevrologiske systemer, noe som kan føre til økt ytelse, bedre konsentrasjon, redusert stress og tretthet, samt økt seksuell lyst og evne. Ginseng inneholder ginsenosider, som er de aktive stoffene, og disse virker på forskjellige områder i kroppen, inkludert blodtilførsel, lungekapasitet, oksygenopptak, hormonutskillelse og signalstoffer i hjernen. Studier har også vist at ginseng kan øke utholdenheten hos idrettsutøvere.

Det er viktig å merke seg at de fleste av de nevnte fordelene av ginseng er basert på indirekte bevis, for eksempel studier på dyr eller små grupper av mennesker. Derfor anbefales det å søke råd fra en lege før du tar ginseng-tilskudd, og å følge anbefalt døgndose.

200008