GoPrimal - Plant Warrior Protein GoPrimal - Plant Warrior Protein GoPrimal - Plant Warrior Protein

GoPrimal - Plant Warrior Protein

Vegan protein - Butter Cookie Flavour

Varenummer: 174764
199,-
Veil.399,-
-+
25 På lager

100 % Vegansk Proteinpulver
Av erter og ris, med en unik blanding av supermat: Quinoa, Moringa, Spirulina, Chlorella og Psyllium-frø. 23.9 gram isolert planteprotein, glatt og lettfordøyelig.

Erteproteinisolat, risproteinisolat, Maltodextrin, Smak av smørkjeks, Quinoapulver, Chlorellapulver, Chiafrøpulver, Spirulinapulver, Moringapulver, Psylliumfrøpulver, Hveteklid (gluten), Søtningsmiddel: sukralose.

900 gram · 30 porsjoner – Smak av smørkjeks.

Beste smak - Bra for alle - Hydrolisert ert- og risprotein

Hvordan og når du skal bruke:
Støtter magre muskler og optimale nivåer av fett i kostholdet ditt.

30 porsjoner med 23,9 gram protein.

Vi anbefaler å ta 2-3 shakes i løpet av dagen.

Bland en skje (30 gram) med 250-300 ml vann eller plantemelk.

Animalske proteiner er en av de rikeste matkildene for komplette proteiner, men vår proteinblanding fra ert, risprotein og en supermatblanding er ideell for vegetarianere, veganere eller de som ønsker å redusere inntaket av produkter av animalsk opprinnelse og likevel få riktig mengde næringsstoffer, vitaminer og fibre.

FULLSTENDIG AMINOSYREPROFIL
Vegansk proteinpulver har aldri smakt så godt! Vi henter proteinpulveret vårt fra ert- og risprotein for å oppnå en komplett aminosyreprofil. En rik blanding av supermat (Chlorella, Spirulina, Moringa, Psylliumfrø) gjør Plant Warrior Protein om til en deilig næringsbombe som vil treffe smaksløkene dine.

Med denne kombinasjonen av jordens egne næringsstoffer er Plant Warrior Protein et unikt produkt som gir det mest naturlige proteinpulveret fra ert og ris uten soyaprodukter og med en komplett aminosyreprofil.

Dette gjør det til en av sitt slag: Et veldig velsmakende plantebasert protein som du virkelig vil absorbere.

186953