GoPrimal VitAssist - The Multivitamin GoPrimal VitAssist - The Multivitamin GoPrimal VitAssist - The Multivitamin

GoPrimal - VitAssist - The Multivitamin

Varenummer: 174766
299,-
-+
50 På lager

BESTE BIOAKTIVE NÆRINGSSTOFFER: FRA NATUR TIL DEG
GoPrimal sin VITASSIST bruker bioaktive næringsstoffer, de stoffene kroppen vår enklest kan absorbere.

_

Alt du trenger - Antiaging - Beskytt immunsystemet ditt


Det viktige med et multivitamin er at det inneholder optimale mengder av hver ingrediens, i motsetning til hundrevis av vitaminer og mineraler i sporstørrelser som kroppen din ikke nyttiggjør seg av. Dette er en vanlig praksis i kosttilskuddsindustrien, for på denne måten er det mulig å kommunisere utallige fordeler per ingrediens, selv om fordelene ikke eksisterer på grunn av den minimale mengden av hver ingrediens.

Vitamin A: , Vitamin B1: , Vitamin B2 , Vitamin B3 , Vitamin B5 , Vitamin B6 , Biotin , Folsyre , Vitamin C , Vitamin D3 , Vitamin E , Vitamin K2 , Sink bisglycinat , Jod , Selen , Mangan , Kobber , Krom , PQQ , Coenzym Q10 , Resveratrol ,

ERNÆRING ER DET FØRSTE STEGET I DITT VELVÆRE RUTINE
Næringsinnholdet i mat har dramatisk gått ned de siste tiårene, og det har blitt vanskelig å nå den nødvendige mengden daglige vitaminer.

I tillegg – og ærlig talt – har vi alle noen ganger travle dager der vi ikke spiser nok eller spiser høykvalitetsmat. Dette er hvor GoPrimal sin VITASSIST også kommer inn og hjelper oss med å dekke behovene til kroppen vår.

Til sist, men ikke minst – hvis du trener et par ganger i uken, vil du ha et mye høyere behov for vitaminer!

SØVN | FOKUS & HUMØR | ENERGI | VEGANSK | ANTI ALDRING | IMMUNITET

186955