GoPrimal - Focus & Power (Nootropic)

GoPrimal - Focus & Power (Nootropic)

Varenummer: 174769
299,-
-+
3 På lager

FOKUS OG KRAFT
Koble opp hjernen din med PRIMAL Nootropic.

Hjernemakt - Fokus og konsentrasjon - Styrke og kraft
_

Ingredienser (per 2 kapsler / daglig dose): 300 mg Alpha-GPC, 200 mg Theanine, 200 mg Bacopa, 6 mcg Vit.B12, 50 mg sibirsk Rhodiola, 120 mg L-tyrosin, 2,38 mg Bioperine (Piperine)

For alle som er interessert i å forbedre konsentrasjonen, fysisk styrke og vitalitet. Oppnå de optimale resultatene hver dag, enten det er på jobb eller i idrettsprestasjoner.

Adaptogene urter og næringsstoffer blandet for å fremme naturlig energi, forbedre fokus og konsentrasjon uten koffein eller sukker.
Naturlig energi for å maksimere vitalitet og ytelse på jobb eller i idrettsprestasjoner.

Konkurransen er der ute. Uansett hvilken bransje du er i eller hva intensjonene dine er, konkurrerer du hver dag. Enten du er i bedriftsverdenen, i en liten bedrift, er forelder eller prøver å date, konkurrerer du mot noen for å være bedre, skarpere, raskere og smartere. Eller bare være mer effektiv og ha mer tid til å gjøre ting du elsker.

  • Alpha-GPC: Er best kjent for å levere kolin til hjernen for produksjon av kognisjonsneurotransmitteren acetylkolin. Kan forbedre kognitive funksjoner. Er i stand til å passere blod-hjerne-barrieren for å øke acetylkolinivåene direkte. Har vist seg å øke nivåene av serotonin og dopamin (søvn, humør, energi, motivasjon). Også, de nyeste resultatene fra en studie støtter bruken av Alpha-GPC for å forbedre styrke. Slik fungerer det: Kolin er essensielt for at hjernen skal produsere acetylkolin, som er "lærings" nevrotransmitteren. Hver molekyl av Alpha-GPC består av omtrent 40% kolin, som det leverer direkte til hjernen.
  • L-Theanine: Er en aminosyre, til stede i teblader. Har vist seg å forbedre søvnkvaliteten og håndtere mental og fysisk stress. Kan hjelpe til med å beskytte hjernen mot skade fra oksidativt stress. Slik fungerer det: Øker nivåene av beroligende nevrotransmittere dopamin, serotonin og GABA som er viktige for søvn, humør, våkenhet og energi.
  • L-tyrosin: Er en aminosyre som kan forbedre hukommelse, humør, kognitive evner, øke fokus og redusere stress. Slik fungerer det: For å holde det enkelt, gir tilstrekkelige nivåer av L-tyrosin råmateriale for kroppen til å produsere nevrotransmittere. Når vi er under stress, kan nivåene av disse nevrotransmitterne bli utarmet raskt.
  • Bacopa-ekstrakt: Er en gammel nootropisk urt som kan redusere angst, forbedre kognisjon og til og med beskytte hjernen mot aldring. Brukes mye i Asia og integrert som en ingrediens i medisinske preparater i Australia, India, Malaysia, Pakistan og Bangladesh. Slik fungerer det: Ved å forbedre vekst og spredning av dendritter (= forgrenede nervecelleutvidelser, som videresender og oppfatter impulser til nervecellekroppen).
  • Siberian Rhodiola Extract: Er en urt som brukes som tradisjonell medisin i Kina, Russland og Skandinavia for å bekjempe tretthet. Bekjemper stress. Kan kunne gjenopprette energi, forbedre humøret og forbedre kognisjon. Kan forhindre hjerneskade forårsaket av giftstoffer. Slik fungerer det: Ser ut til å handle ved å modulere signaleringsbaner og molekylære nettverk i hjernen, kan samhandle med HPA-systemet for å undertrykke produksjonen og frigjøringen av kortisol.
  • Vitamin B12: Har vist seg å forbedre arbeidsminnet, humør. Essensiell for å generere nye røde blodlegemer, DNA-syntese, opprettholde nevrologisk funksjon. Kan finnes i kjøtt, fisk, egg, meieriprodukter. Slik fungerer det: Er en forløper i biosyntesen av alle større nevrotransmittere acetylkolin, dopamin, GABA, noradrenalin og serotonin.
186958