Gorilla Wear - Wrist Wraps Pro Gorilla Wear - Wrist Wraps Pro

Gorilla Wear - Wrist Wraps Pro

Varenummer: 188486
199,-
-+
2 På lager

Introduserer Wrist Wraps PRO i elegant svart, designet for å forbedre treningsopplevelsen din. Laget for komfort og ytelse, gir disse vriststøttene enestående støtte til håndleddene dine, hjelper til med å forhindre skader og sikrer at du opprettholder riktig form selv under de mest intense øktene.

Utviklet for å passe både menn og kvinner, skryter Wrist Wraps PRO av en tett, justerbar passform takket være sitt borrelåssystem, slik at du kan tilpasse støttenivået etter ønske. Med sin tommelløkkefunksjon holder disse støttene seg sikkert på plass, og eliminerer uønsket forskyvning under treningen.

Laget av en førsteklasses blanding av materialer, inkludert 40% elastan, 10% polyester og 50% bomull, leverer disse støttene den perfekte balansen mellom fleksibilitet og holdbarhet. Inkluderingen av et gummi Gorilla Wear-logo legger til et snev av stil til det funksjonelle designet.

Med mål på 8 centimeter i bredde og 45 centimeter i lengde, tilbyr disse støttene tilstrekkelig dekning og støtte for enhver håndleddsstørrelse. Enten du løfter tunge vekter, utfører kroppsvektøvelser eller engasjerer deg i intens kardio, er Wrist Wraps PRO din pålitelige følgesvenn for å maksimere ytelsen og minimere ubehaget.

Produktdetaljer

  • Farge: Svart
  • Sammensetning: 40% Elastan, 10% Polyester, 50% Bomull (strikke)
  • Størrelse: One Size Fits All
  • Lengde: 45 Centimeter
  • Bredde: 8 Centimeter
201562