ImmiFlex - Godt for immunsystemet ImmiFlex - Godt for immunsystemet ImmiFlex - Godt for immunsystemet ImmiFlex - Godt for immunsystemet

ImmiFlex - Godt for immunsystemet

30 kapsler

Varenummer: 187256
209,-
-+
10 På lager

ImmiFlex® med Wellmune WGP® Betaglukaner er et supplement designet for å styrke immunforsvaret. Det inneholder Wellmune WGP®, en type betaglukan som beskyttes av mer enn 40 patenter og anerkjent for å bidra til immunforsvaret. ImmiFlex® inneholder også Vitamin D, kjent for å være gunstig for immunforsvaret. ImmiFlex® er ment å aktivere kroppens egen evne til å bekjempe angrep fra gjær, en mekanisme som har utviklet seg over tusenvis av år.

  • Godt for immunsystemet
  • Kun 1 kapsel om dagen

Hvorfor bruke ImmiFlex®?

ImmiFlex® er et kosttilskudd med Wellmune WGP® betaglukaner fra celleveggen i bakegjær. Det er et av de mest dokumenterte betaglukanproduktene på markedet, beskyttet av mer enn 40 patenter og 1,5 milliarder kroner investert i forskning og utvikling. Wellmune WGP® betaglukaner er godkjent som Novel Food av EU/EFSA og aktiverer immuncellene til å bekjempe fiendtlige inntrengere i kroppen. Anbefalt dosering er 1 kapsel om dagen.

Dokumentert effekt!

ImmiFlex® inneholder patentert Wellmune WGP® betaglukaner som har vært gjenstand for flere forskningsrapporter, inkludert i The Journal of Applied Research og Journal of Sport Science and Medicine. Wellmune WGP® betaglukaner ble godkjent av EU/EFSA som Novel Food i 2011. ImmiFlex® er også dopingodkjent av Informed Sport.

Hovedingredienser og dosering:

Anbefalt bruk av ImmiFlex® er å ta 1 kapsel om dagen sammen med mat. Kapslene bør svelges med vann, men ved behov kan kapselen deles og innholdet strøs over mat eller i drikke.

Innhold pr dagsdose:

Wellmune WGP® Betaglukaner (Beta 1,3/1,6 Gluco Polysaccharide) - 250 mg
Vitamin D3 - 20 µg

200002