Creatine Monohydrate

Proteinfabrikken Daily Vit

90 tabletter

Varenummer: 1875157070646120588
169,-
-+
2 På lager

Daily Vit er et komplett vitamintilskudd for hele familien. Om du er idrettsutøver eller ikke er dette et flott og sunt allround vitamin- og mineraltilskudd, uten innhold av jern. Optimale nivåer av disse vitaminene er viktig for velvære og følelsen av energi. Boksen inneholder hele 90 tabletter som er nok til 3 måneders forbruk for en person.

- 3 måneders forbruk pr. boks
- Inneholder ikke jern
- 12 vitaminer

Daily Vit - Riktig bruk av vitaminer
Riktig dosering av vitaminer er viktig. For høye doseringer av vitaminer gir ikke ytterligere effekt. Hard trening og en aktiv livsstil resulterer i at kroppen forbruker mer vitaminer og mineraler enn normalt. For å respondere på treningen og kunne restituere raskest mulig må vitamintilførselen være tilfredsstillende. Daily Vit er en balansert vitamintablett og en tablett daglig sørger for at du har et balansert inntak av 12 vitaminer. Med en tablett daglig får du det du trenger når du trenger det uten å overdosere.

Anbefalt bruk
En tablett daglig om morgenen eller kvelden. Inntas sammen med et glass rent vann.

Viktig å kontrollere jerninntak
Har du et normalt kosthold vil Daily Vit være et flott supplement å bruke som tilskudd. Dette produktet inneholder ikke jern. Utelatelse av jern er viktig da dette bør tilpasses individuelt.  Før man starter å innta tilskudd av jern er anbefales det at du sjekker med en blodprøve om det foreligger et faktisk behov. For mye jern gir høy oksidativ effekt og er potensielt skadelig.

Næringsverdi

 per servering

Vitamin A

800 mcg (100%)*

Tiamin

1,1 mg (100%)*

Riboflavin

1,4 mg (100%)*

Vitamin B6

1,4 mg (100%)*

Vitamin B12

2,5 mcg (100%)*

Folsyre

200 mcg (100%)*

Niacin

16 mg (100%)*

Pantotensyre

6 mg (100%)*

Biotin

50 mcg (100%)*

Vitamin C

80 mg (100%)*

Vitamin D

5 mcg (100%)*

Vitamin E

12 mg (100%)*

 

*%RI

Ingredienser: L-askorbinsyre, fortykningsmiddel (mikrokrystallins cellulose, pektin) , nikotinamid, DL-alfa tokoferol, kalsium-D-pantotenat, pyridoksinhydroklorid, riboflavin, antiklumpemiddel (silisiumdioksid), tiaminhydroklorid, overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), retinylacetat, hydroxypropylmetylcellulose, retinylacetat, pteroymonoglutaminsyre (folat), d-biotin), cyanokobalamin,  kolekalsiferol.

Viktig informasjon
Dette er et kosttilskudd av vitaminer
Anbefalt døgndose må ikke overskrides
Produktet skal ikke erstatte et variert kosthold
Skal ikke brukes av gravide/ammende eller barn
Oppbevares utilgjengelig for barn

200561