Self Omninutrition - All Time Protein - Chocolate

Self Omninutrition - All Time Protein

900g, Chocolate

Varenummer: 174660
399,-
-+
Forventes inn om 3 dager

All Time Protein er et nytt blandingsprotein fra SELF som er en mix av høykvalitets myse, eggehvite, kasein og hydrolisert myse!

Det er kort sagt det beste blandingsproteinet du kan finne. Det kombinerer fordelene fra de beste proteinkildene og gir takket være cikoriarotfibrene en bra metthetsfølelse og et meget langsomt og stabilt men likevel et fullstendig opptak. Din kropp får god tid på seg å absorbere alt proteinet takket være at aminosyrene frigjørs langsomt fra de ulike proteinkildene.

Kasein:
Kasein er et stort protein med komplisert struktur som tar lang tid for kroppen å bryte ned. I forhold til de pasteuriserte melkeproduktene du finner i helsekostbutikkene er det micellere kaseinet i All Time Protein ikke denaturert d.v.s. at det har hver sin naturlige struktur som er nødvendig for at opptaket skal være langsomt. Rent kasein har ett ganske lav biologisk verdi og må derfor komplementere kaseinet med en annen proteinkilde. Forutsatt at kaseinet ikke er denaturert tar totalt absorpsjon ca. 8 timer som gjør kasein til det perfekte proteinet før leggetid.

Egg Protein:
Egg protein et ett av de mest undervurderte proteinkildene med en biologisk verdi som er i prinsipp like høyt som whey protein og ett opptak som er langsommere, egg protein er derfor perfekt som mellommåltid for økt fettfri muskelmasse. Dessuten er egg protein rik på antioxidative aminosyrene metioning og treonin.

Whey Protein:
Whey Protein er det proteinet som har høyest biologisk verdi av alle kjente proteiner og er derfor ett selvklart tilskudd i enhver person som trener sitt kosthold.

Innhold:
900g / 30 (30g) porsjoner

Anbefalt dosering:
1-3 porsjoner daglig etter behov, og med tanke på andre proteinkilder i kosten.

Næringsinnhold:

Ingredienser: Myseprotein (isolat og konsentrat) (melk), melkeprotein (micellar kasein), eggalbumin, myseprotein hydrolysert (melk), aminosyrer (glycin 4%, l-alanin 2%, l-lysin 2%), kakao, magnesiumcitrat, kalsiumcitrat, smak, kolikalciferol (vit D3), stabiliserende midler (E341, E466), søtningsmiddel (sukralose, E950). Kan inneholde spor av soya og havre.

 

186633