SuperMagnesium: Optimalt magnesiumtilskudd for bedre helse og ytelse

SHIFT SuperMagnesium, 120 tab

Optimalt magnesiumtilskudd

Varenummer: 1874197042760000138
599,-
-+
1 På lager


SuperMagnesium er et innovativt produkt som kombinerer tre forskjellige magnesiumforbindelser, designet for å gi en optimal effekt. Disse forbindelsene er organisk bundet, noe som sikrer en effektiv absorpsjon og høy biotilgjengelighet. I tillegg er vitamin B6 tilsatt for å forbedre opptaket av magnesium i cellene.

Magnesiummangel kan føre til en rekke symptomer, ofte forvekslet med mangel på andre mineraler. Vanlige tegn inkluderer muskelsvakhet, skjelvinger, spenninger, og kramper, spesielt i hender og føtter. Restless Legs Syndrome og uregelmessig hjerterytme er også vanlige symptomer. Selv mild magnesiummangel kan manifestere seg som tretthet, irritabilitet, og økte nivåer av kolesterol, blodtrykk og blodsukker.

Det er viktig å merke seg at personer som driver regelmessig fysisk aktivitet og trening, har et økt behov for magnesium, da dette mineralet skilles ut gjennom svette.

SuperMagnesium virker beroligende på muskler, nerver, og hjerte, og bidrar til å redusere spenninger i kroppen. Optimalt magnesiumnivå i kroppen kan føre til økt utholdenhet, muskelstyrke, raskere restitusjon og færre muskelkramper.

SuperMagnesium skiller seg ut ved å tilby en raskere og mer effektiv virkning enn tradisjonelle magnesiumtilskudd. Den unike formelen kombinerer flere magnesiumforbindelser for å sikre maksimalt opptak i kroppen. Tilskuddet inneholder også naturlige sporstoffer og vitamin B6 for å ytterligere forbedre opptaket av magnesium i cellene. Dette gjør det mulig å opprettholde en lavere dosering samtidig som man oppnår bedre resultater.

Mange forskere mener at dagens kosthold ofte ikke gir tilstrekkelig med magnesium, og internasjonale studier indikerer at rundt 80 prosent av verdens befolkning har et magnesiumunderskudd. Derfor kan daglig tilskudd av magnesium være avgjørende for mange.

Anbefalt daglig dose er 1 tablett, med mulighet for å øke til 2 tabletter ved ekstra behov. Det daglige behovet for magnesium varierer, men generelt sett trenger voksne rundt 350 mg daglig, mens gravide, ammende kvinner og gutter i puberteten bør ha et inntak på rundt 450 mg. Personer som driver regelmessig fysisk aktivitet og trening, samt de som har spesielle helsemessige forhold eller tar visse medisiner, kan ha behov for enda høyere inntak av magnesium.

Næringsinholdper  1 tab 
Magnesium200mg53% av referanseverdien
Vitamin B62,1mg150% av referanseverdien

Ingredienser:Magnesium malate, konsentrert magnesiumrikt ørkensjøvann, magnesiumglysinat (chelat), fortykningsmiddel: mikrokrystallinsk cellulose, hydroksypropylcellulose, tabletthjelpestoff: modifisert cellulosegummi, antiklompemiddel: stearinsyre, overflatebehandlingsmiddel: hydroksyproplylmethylcellulose, antiklumpemiddel: vegetabilske magnesiumsalter av fettsyrer; overflatebehandlingsmiddel: glysering, pyridoksinhydroklorid (vitamine B6), overflatehandlingsmiddel: karnaubavoks. 

Magnesium: 200 mg som gir 53% av referanseverdien

Vitamin B6: 2,1 mg som gir 150% av referanseverdien

Allergi informasjon: se FET skrift i ingredienser. 

Informasjon :kosttilskudd bør ikke brukes som en erstatning for et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Anbefalt døgndose bør ikke overskride. Produktet oppbevares utilgjengelig for barn. Utløpsdatoen henviser til uåpnet produkt, riktig lagret.

Advarsel: Normalt ingen ved anbefalt dosering, men store doser (vanligvis over 600 mg) kan gi løs avføring hos enkelte.

200459