Sidekick Curve Sidekick Curve

Sidekick Curve

Varenummer: 187339
249,-
-+
3 På lager

Fantastisk solid IASTM-verktøy
Obs! Curve inkluderer ikke lenger bæreveske - denne har blitt redesignet og selges separat.

LINDRE MUSKELSMERTE OG FORBEDRE MOBILITETEN!
Enten det er nakken, føttene eller skuldrene, kan stramme, påvirkede muskler sette livet ditt på vent. Arrvev og forbindelser like under huden kan begrense blodstrømmen til området. Som et resultat sitter du igjen med ubehagelig stivhet og begrenset mobilitet.

Gi kroppen din litt ekstra kjærlighet med Sidekick's Curve Muscle Reliever! Dette utrolige verktøyet fungerer ved å gi myofascial frigjøring til problemområdene dine. Ikke bare reduserer dette smerte, men det forbedrer også generell mobilitet. Fra store muskler som rygg og ben til mindre områder som hender og knær, gir det allsidig og helhetlig lindring!

Hver bestilling vil også inkludere vår Oasis Roller Gel. Laget i Canada med helt naturlige, økologiske og hudvennlige ingredienser, smører den huden for å eliminere friksjon under bruk av verktøyet. Komplett med en serie instruksjonsvideoer ledet av en lisensiert kiropraktor, er Curve et must for både nye og erfarne brukere.

Mens skumruller og lacrosse-baller bare gir kompresjon til musklene, hjelper Curve også med å skjære og strekke vevet! Laget med 100% Bian Stone gir den passende trykk for lindring på så lite som 3 minutter.

Hvorfor velge Curve Muscle Reliever?

Lindrer muskelsmerter og spenninger
Effektiv for både store og små muskler
Inkluderer smørende Roller Gel
Inkluderer livstilgang til Sidekick University
Laget med 100% Bian Stone

200085