Hemopump PWO

SNS Biotech - Hemopump PWO

120 kapsler

Varenummer: 174346
349,-
Veil.399,-
-+
1 På lager

Hemopump™ er den ultimate pre-workout piller som gir økt styrke, energi og utholdenhet under trening. Kapselen tar ca. 30 minutter å virke og inneholder en blanding av aktive ingredienser, inkludert Glycergin™, en kombinasjon av GMS og AAKG, som øker blodstrøm til musklene, olivenekstrakt, hagtornekstrakt, vitamin C, kanelekstrakt og koffein.

HEMOPUMP™ Den ultimative PWO-pille

Siden 2014 har vi solgt vår populære Hemopump PWO i pulverform. Vi tilbyr nå den oppdaterte kapselversjonen som fungerer like godt som vår Hemopump-original. Vi har endret formelen litt for å fungere i kapselform, men resultatene er de samme under treningen - økt pumpe, energi og utholdenhet.

Dosen for Hemopump er 3 kapsler og tar ca. 30 minutter å virke. Hver porsjon inneholder en blanding av aktive ingredienser og CycloDex50, en støtteblanding for å optimalisere opptaket og øke effekten av de aktive ingrediensene.

De aktive ingrediensene i Hemopump - The Ultimate PWO Pill

Hver porsjon inneholder 750 mg Glycergin ™, en forbindelse av GMS (glyserolmonostearat) og AAKG (arginin alfa-ketoglutarat). Vi mener synergien er optimal. Enkelt beskrevet virker Glycergin ™ ved at AAKG utvider blodårene og leverer næringsstoffer og blod mer effektivt til musklene, noe som resulterer i bedre blodstrøm og muskelpumper. Glyserol distribueres raskere og mer effektivt takket være AAKG. Olivenekstrakter (aktiv ingrediens er oleuropein) og hagtornekstrakt er ganske lik AAKG ved å få blodårene til å slappe av og utvide seg for å øke blodstrømmen mens blodtrykket senkes. Oleuropein kan også bidra til å redusere smerte og dermed hjelpe idrettsutøvere med å trene hardere. Vitamin C har også en aktiv rolle som en kraftig antioksidant og kan også bidra til å lindre smerte.

Kanelekstrakt bidrar til å holde energiflyten jevn og gir sammen med koffein en betydelig energiboost. Kanel, hagtornekstrakt og olivenekstrakt har sammen en god synergistisk effekt som betennelsesdempende.

SNS Biotech sørger alltid for best mulig opptak gjennom CycloDex50 ™.

Niacin (vitamin B3) og pyridoksin (vitamin B6) sammen med CycloDex50 ™ (B-Cyclodextrin og ekstrakter av gurkemeie og sort pepper) sørger for å maksimere absorpsjonen slik at du får den beste effekten av Hemopump ™ - The Ultimate PWO Pill.

Mengde per 3 kapsler
Vitamin C 100mg
Niacin/Vitamin B3 26mg
Vitamin B6 1.6mg

Glyzargine 750mg
Koffein 290mg
Kanel 100mg
Olivenblad ekstrakt 100mg
Hagtorn bær ekstrakt 50mg
Cyclodex50 Optimal Absorption 50mg

 

186319