SNS Biotech -  Aminojet 12K

SNS Biotech Aminojet 12K, 450g

Berry Blast

Varenummer: 174479
399,-
-+
1 På lager

AMINOJET 12K – AMINO MUSCLE BUILDER

Leter du etter et kraftig produkt for muskelstøtte og restitusjon, et bredt aminosyreprodukt forsterket med elektrolytter og testosteronstimulerende d-asparaginsyre.

Hver porsjon AMINOJET 12K inneholder 12 000 mg rene aminosyrer og den dominerende delen er L-Glutamin, også kalt "The Master Amino Acid". Såkalte eksperter kan krangle hele dagen om hva som er den beste aminosyrekombinasjonen, men så lenge du ikke har maksimal mengde L-Glutamin i systemet ditt, vil du aldri kunne bruke de andre aminosyrene du inntar.

Det er enkelt fordi hovedaminosyren L-Glutamin regulerer opptaket og derfor har vi belastet AMINOJET 12K med 5750 mg av den fineste farmakvaliteten L-Glutamin. Hver servering inneholder også BCAA, forgrenede aminosyrer, disse 3 aminosyrene er leucin, isoleucin og valin, og det er forskningen støttet 2: 1: 1-forholdet funnet i naturen og støttet av de fleste studier er også versjonen vi bruker for AMINOJET 12K. En annen nøkkelingrediens er L-Alanin, som også spiller en viktig rolle siden det er aktivt i mange metabolske prosesser og gir energi til musklene, hjernen og sentralnervesystemet. L-Alanin kan også hjelpe til med å behandle tretthet, lavt blodsukker (hypoglykemi), leversykdom, da det hjelper leveren med å rense blodet. Fysiologisk omdanner leveren L-Alanin etter behov til glukose, som er rent muskeldrivstoff for å optimere ytelsen og utholdenheten din.

AMINOJET 12K kan brukes hele dagen, morgen, middag, kveld, før eller etter trening for å styrke og gi støtte til trening og muskelvekst.

L-Arginin tilsettes AMINOJET 12K hovedsakelig for å få blodårene til å slappe av og øke blodsirkulasjonen, det skaper en anabole motorvei for aminosyrene og de andre næringsstoffene slik at de raskt og effektivt når de delene av kroppen som trenger støtte for optimal muskel vekst og bedring. Hver porsjon inneholder også 500mg D-asparaginsyre som også vil bli levert effektivt av den anabole motorveien og hvert milligram vil ha full effekt og øke din naturlige testosteronproduksjon for økt styrke og ytelse.

Hver porsjon AMINOJET 12K inneholder også en elektrolyttblanding for å forbedre restitusjon og generell atletisk ytelse, da de hjelper til med å fylle opp kroppen med væske og mineraler som går tapt gjennom svette og trening. Elektrolyttblandingen inneholder magnesium, kalsium og kalium og også en bufret versjon av vitamin C, kalsiumaskorbat. Kalsiumaskorbat er en bufret versjon av vitamin C som er gunstig fordi det er en alkalisk versjon (mild for magen din) og fungerer som en kraftig antioksidant og forbedrer immunforsvaret. Hver porsjon inneholder 200 % av den daglige anbefalingen av bufret vitamin C.

AMINOJET 12K er det perfekte aminosyreproduktet som vil skape en såkalt hypertrofi-reaksjon som optimerer muskelvekst og gir maksimal fylde, energi og restitusjon.

Din beste sportsdrikk ... noensinne!
 

Næringsverdiper porsjon(15g)100g
Vitaminer og mineraler  
Vitamin C160mg(200%*)1066mg(1332%*)
Magnesium80mg(22%*)532mg(147%*)
Kalsium40mg(3%*)255mg(20%*)
Potassium/Kalium200mg(10%*)1332mg(67%*)
Aminosyrer  
L-glutamin5.75g38.3g
L-Leucin2.5g17g
L-Valin1.25g8.3g
L-Alanin1g6.7g
D-Asparaginsyre500mg3.3g
L-Arginin AKG25mg1.7g

Andre ingredienser:
aromaer, surhetsregulerende middel: sitronsyre, eplesyre,Antiklumpforebygging: Mikrokrystallinsk cellulose, tri-kalsiumfosfat, søtningsmidler:
Acelsulfam-K, Sukralose, Erythritol, Fargestoff: Rødbetepulver

 

186452