Hexxee Womens - Iced Donut 2.0 (Unicorn) Hexxee Womens - Iced Donut 2.0 (Unicorn)

Hexxee Womens - Iced Donut 2.0 (Unicorn)

Varenummer: 17563844295868350753
149,-
-+
1 På lager

Hexxee
- dine nye favorittsokker til trening, fest og livet generelt!

 

Størrelser:

Herresokker passer ca størrelse 41-46
Damesokker passer ca størrelse 35-41

Iced Donuts 2.0

Jeg mener, hvem liker ikke donuts?! Vel, vi bringer dem tilbake! Denne gangen med en fersk ny glasur. Rikelig med strøssel og denne gangen med sjokoladeglasur også!

Hva gjør HEXXEE 1.0-sokker uovertrufne:

  • SUPREME BESKYTTELSE - Sokkene våre har innebygd buestøtte med myk putelignende demping ved ankelen og forfoten for å hjelpe med å absorbere støt, og dermed forhindre støtmerker.
  • MERK FORSKJELLEN - Forbedret luftstrøm over toppen av foten hjelper foten å puste, med en tettsittende, sikker passform designet spesielt for å hjelpe til med å 'omfavne' foten din.
  • MOT BLÆRER - Laget med anti-slitende fibre dypt inne i sokken. Prøvd og testet for langdistanseløping der gnidning er vanligst.
  • OPPLEV LUKSUS - Nyt komforten av vår deluxe blanding på føttene dine. HEXXEE 1.0-sokker er designet med fire-tråds terry-sløyfer for å lage en overmåte myk og støttende idrettssokk.
  • SIRKULASJONSFORDELER - Sokker med kompresjonsnivå på 15 mmHg, som setter standarden for sunn sirkulasjon til foten.

MATERIALE
70% tørr passform polyester, 25% bomull og 5% elastan

VASKING
Et enkelt par HEXXEE-sokker har evnen til å vare i to år eller lenger når de blir tatt vare på og vasket riktig. Vi anbefaler en maskinvask i kaldt vann som ikke er varmere enn 30 grader, eller foretrekker mest er håndvask i kaldt vann for å oppnå de beste resultatene.

HEXXEE-sokker kan forbehandles med skyllemiddel og flekkfjerner, men IKKE blekes eller kokes, da dette vil skade HEXXEE 1.0-sokkene dine.

TØRKING AV HEXXEE
Vi anbefaler å lufttørke HEXXEE-sokker.

187835