Hexxee Womens - Tie Dye 4.0 (Purple & Pink)

Hexxee Womens - Tie Dye 4.0

(Purple & Pink)

Varenummer: 17564144295866745121
149,-
-+
4 På lager

Hexxee
- dine nye favorittsokker til trening, fest og livet generelt!

 

Størrelser:

Herresokker passer ca størrelse 41-46
Damesokker passer ca størrelse 35-41

Tie-Dye 4.0 Socks

Vi vet alle at Tie-Dye har kommet tilbake med full kraft! Dette er vår nyeste serie med pastellfarger du TRENGER denne sommeren ??

Hva gjør HEXXEE 1.0-sokker uovertrufne:

  • SUPREME BESKYTTELSE - Sokkene våre har innebygd buestøtte med myk putelignende demping ved ankelen og forfoten for å hjelpe med å absorbere støt, og dermed forhindre støtmerker.
  • MERK FORSKJELLEN - Forbedret luftstrøm over toppen av foten hjelper foten å puste, med en tettsittende, sikker passform designet spesielt for å hjelpe til med å 'omfavne' foten din.
  • MOT BLÆRER - Laget med anti-slitende fibre dypt inne i sokken. Prøvd og testet for langdistanseløping der gnidning er vanligst.
  • OPPLEV LUKSUS - Nyt komforten av vår deluxe blanding på føttene dine. HEXXEE 1.0-sokker er designet med fire-tråds terry-sløyfer for å lage en overmåte myk og støttende idrettssokk.
  • SIRKULASJONSFORDELER - Sokker med kompresjonsnivå på 15 mmHg, som setter standarden for sunn sirkulasjon til foten.

MATERIALE
70% tørr passform polyester, 25% bomull og 5% elastan

VASKING
Et enkelt par HEXXEE-sokker har evnen til å vare i to år eller lenger når de blir tatt vare på og vasket riktig. Vi anbefaler en maskinvask i kaldt vann som ikke er varmere enn 30 grader, eller foretrekker mest er håndvask i kaldt vann for å oppnå de beste resultatene.

HEXXEE-sokker kan forbehandles med skyllemiddel og flekkfjerner, men IKKE blekes eller kokes, da dette vil skade HEXXEE 1.0-sokkene dine.

TØRKING AV HEXXEE
Vi anbefaler å lufttørke HEXXEE-sokker.

187838