Star Nutrition - Taurine, 320 g

Star Nutrition - Taurine, 320 g

Varenummer: 188103
175,-
-+
Forventes inn om 3 dager

Taurine fra Star Nutrition er et aminosyrederivat som gir bedre fokus, øker muskeltrykket og fremmer god muskelkontakt!

  • Stimulerer fokuset ditt
  • Gir økt muskeltrykk
  • Forbedrer muskelkontakt

Taurin er et derivat av aminosyren cystein, den er ikke avgjørende i den forstand at kroppen selv kan syntetisere det fra andre aminosyrer. Navnet taurin kommer fra det latinske ordet 'Taurus' som betyr okse - ettersom stoffet først ble oppdaget i gallen til en okse

Mye tyder på at taurin fungerer som en inhibitorisk transmittor i det sentrale nervesystemet, det betyr i sin enkelhet at  taurin modererer stimuleringen av hjernens nerveceller, som i teorien betyr at det periodisk kan koble bort de nervesignalene som ikke trengs. Dette forenkler og forkorter hjernens sorteringsprosesser. I forlengningen forsterkes de signalene som har høyest relevanse og et hensiktsspesifikt fokus framkalles. En egenskap som blir satt pris på av mange hardttrenende personer verden over!

En annen av taurinets grunnleggende funksjoner i kroppen er å agere osmosregulator, d.v.s. justere cellenes beholdning av væske og mineraler. En høy cellular væskeretensjon gir et bra muskulært trykk! Dessuten styrer taurin til en viss del strømmen av positive joner over musklenes cellemembran, en prosess som ubetinget er nødvendig for en god kontraksjons- og refleksjonsegenskap!
 

Anbefalt dose: 1 toppet kryddermål (~1 g), 1 gang per dag. Bland med vann og drikk serparat fra måltid. Maksimal anbefalt dose ifølge Mattilsynet

Antall porsjoner per boks: 320.

Informajson: Dette er et kosttilskudd, og bør ikke brukes som en erstatning for en variert diett. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Oppgitt anbefalt daglig dose bør ikke overskrides.

Allergiinformasjon: Produsert i lokale hvor det også håndteres gluten, egg, soya og melk og kan derfor inneholde spor av disse.

Innhold per 100 g og per dosering, 1/3 måleskje (780 mg)

                                100 g                              780 mg
Taurin                     100 g                               780 mg

Ingredienser: Taurin, antiklumpemiddel (silisiumdioksid).

201170