Star Nutrition - Ultimate Ashwagandha

Star Nutrition - Ultimate Ashwagandha

120 caps

Varenummer: 1882067340028820130
255,-
-+
Forventes inn om 4 dager

Ultimate Ashwagandha er et kosttilskudd fra Star Nutrition. Ashwagandha av høyeste kvalitet i form av Sensoril® med 10 % withanolider. Rekker i opp til 60 dager.

Ashwagandha har en lang historisk bruk, inkludert i Ayurveda. I dag er det mulig å få eksakte ekstrakter med standardisert innhold. Ultimate Ashwagandha inneholder et slikt ekstrakt i form av Sensoril®. Det er også beriket med piperin fra svart pepper.

  • Ashwagandha som Sensoril®
  • Med 10 % withanolider
  • Beriket med piperin
  • 30 – 60 dagers bruk

Urørt tradisjon

Ashwagandha har blitt brukt i tusenvis av år, spesielt i Asia og innen Ayurveda hvor ashwagandha fortsatt brukes i stor utstrekning. I moderne tid har denne planten også funnet veien inn i det vestlige samfunnet og har raskt blitt svært verdsatt.

Problemet med vanlig rot

Tradisjonelt brukes rot og blader. Disse har naturlig en varierende sammensetning, noe som gjør nøyaktige doser vanskelig. For å få nøyaktig dosering av for eksempel withanolider, må et standardisert ekstrakt brukes, og det er akkurat det Star Nutrition gjør.

Sensoril®

Star Nutrition bruker Sensoril®, et av de mest kvalitetsfulle ekstraktene som er tilgjengelige. Sensoril® er et varemerkebeskyttet ashwagandha-ekstrakt som består av ekstrakt fra både rot og blad. Sensoril® har også et høyt innhold av aktive stoffer (10 % withanolideglykosider og 0,5 % withaferin A).

Fordel inntaket gjennom dagen

Daglig dose er 2 – 4 kapsler. Hvis du velger den høyere dosen, er det klokt å fordele inntaket gjennom dagen. Ta for eksempel 2 kapsler om morgenen og ytterligere to på ettermiddagen. Hvis du velger den lavere dosen, foretrekker mange å ta kapslene om morgenen.


Innhold                                        Per/ 2 kapsler        per/ 4 kapsler

Ashwagandha 10% whitanolide   250 mg                   500 mg
glycosides (Sensoril®)

Piperine                                         5 mg                      10 mg

Ingredienser: Fyllmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), ashwagandhaekstrakt ([Withania somnifera; rot og blad, (10% withanolider, 0,5% withaferin A)), kapsel (hydroxypropyl metylcellulose), antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), svartpepperekstrakt (Piper nigrum).

Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som et alternativ til et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Den anbefalte daglige doseringen bør ikke overskrides.

201274