Star Nutrition - Ultimate Collagen

Star Nutrition - Ultimate Collagen

180 tabs

Varenummer: 1882387313830006818
345,-
-+
Forventes inn om 4 dager

Ultimate Collagen er et kollagentilskudd av høy kvalitet fra Star Nutrition. For sterke og smertefrie ledd.

Ultimate Collagen er et smidig kollagentilskudd med kollagen fra Fortigel®. Fortigel® er spesielt utviklet for å fremme sterke og smertefrie ledd.

  • Spesifikke kollagenpeptider fra Fortigel®
  • Spesielt utviklet for å styrke leddene og motvirke leddsmerte
  • Høy biotilgjengelighet
  • Beriket med C-vitamin
  • Perfekt for idrettsutøvere som trener hardt

Ultimate Collagen er et kollagentilskudd av høy kvalitet med kollagenpeptider fra Fortigel®. Kollagenpeptidene er spesielt utviklet for å fremme sterke ledd og motvirke leddsmerte.

Hva er kollagen bra for?
Kollagen er et protein som utgjør en viktig byggestein i sener, ligament og brusk, og er derfor nødvendig for å sikre en tilfredsstillende funksjon i vevene. Kosttilskudd som inneholder kollagen tilfører byggesteiner til ledd og bindevev, noe som bidrar til å motvirke overbelastningsproblemer og smerte.

Hvem kan bruke kollagen?
Kosttilskudd med kollagen passer for alle som vil forebygge leddproblemer. Dette kan f.eks.  være personer som driver med tung styrketrening, eldre eller utholdenhetsutøvere.

Hvorfor Ultimate Collagen?
Kollagenet i Ultimate Collagen kommer fra den varemerkebeskyttede råvaren Fortigel® og må ikke forveksles med billigere kollagenkilder fra ubehandlede råvarer. Fortigel® produseres gjennom en nøyaktig spaltning av kollagenproteinet for å gi peptider med riktig sammensetning og molekylvekt. Denne prosessen sikrer at kroppen tar opp kollagenet effektivt og gir positive effekter på leddbrusken.

Anbefalt daglig dose: Ta 6 tabletter om dagen.

Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som et alternativ til et variert kosthold. Oppbevares utenfor rekkevidde for små barn. Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides.

201306