Star Nutrition - Chromium

Star Nutrition - Chromium, 100 kaps

Varenummer: 1882437350049153797
95,-
-+
Forventes inn om 3 dager

Chromium er et kosttilskudd fra Star Nutrition. Hver kapsel gir 200 µg ren krom. Krom bidrar til normale blodsukkernivåer og er et populært produkt i kategorien fettforbrennere.

Når det gjelder produkter i kategorien fettforbrennere, er det et stort utvalg å velge mellom med ulike grader av avanserte ingredienser, men det gjelder å ikke gå glipp av det enkle. Krom er bevist å bidra til normale blodsukkernivåer og normal metabolisme.

  • 200 µg krom
  • For normale blodsukkernivåer
  • For normal metabolism
  • Som krompikolinat
  • God biotilgjengelighet

Ikke gå glipp av kromet!
Det er utallige produkter innen fettforbrenningskategorien. Alt fra de nyeste og mest avanserte til det enkle og det som har vært tilgjengelig i lang tid. Krom tilhører det siste, og det er derfor lett å overse dette tilsynelatende enkle mineralet. Ikke gjør den feilen.

Blodsukker og metabolisme
Krom er et essensielt mineral som kroppen bruker i svært små mengder, målt i mikrogram. Til tross for de små mengdene, er det et svært viktig mineral som ikke bare er nødvendig for normal metabolisme og omdanning av makronæringsstoffer, det er også viktig for å opprettholde normale blodsukkernivåer.

Høy biotilgjengelighet
Chromium fra Star Nutrition inneholder krompikolinat. Denne varianten har god stabilitet og høy biotilgjengelighet. Star Nutrition er også opptatt av å oppgi nøyaktig hvor mye krom hver kapsel gir, noe som tydelig står skrevet på etiketten: 200 µg.

Tenk på kostholdet
Krom er et tillegg til en godt balansert kost- og treningsplan. Du trenger bare å ta en kapsel om dagen, og selv om du kan ta den når som helst, velger mange å ta den om morgenen sammen med dagens første måltid.

Innhold:                        1 kapsel                %DRI *

Krompikolinat                2 000 µg

hvorav krom                   200 µg                   500

*Daglig referanseinntak for en gjennomsnittlig voksen (8 400 kJ/2 000 kcal).

Ingredienser og allergener: Fyllstoff (mikrokrystallinsk cellulose), kapsel (bovint gelatin), krompikolinat, klumpforebyggende middel (vegetabilske magnesiumsalter av fettsyrer).

 

201311