Star Nutrition - Ultimate L-Carnitine

Star Nutrition - Ultimate L-Carnitine

90 caps

Varenummer: 1882657350049154480
245,-
-+
Forventes inn om 4 dager

Naturlig og effektiv fettforbrenner fra Star Nutrition. Ultimate L-Carnitine består av den varemerkebeskyttede L-karnitin-kilden Carnipure™.

  • L-karnitin fra Carnipure™
  • Stimulerer fettforbrenningen
  • Effektivt kosttilskudd når du er på diett
  • Forbedrer yteevnen for treningsformer med langvarige økter

Ultimate L-Carnitine er en enkel fettforbrenner av høy kvalitet fra Star Nutrition. Den er ”enkel” på den måten av produktets eneste aktive ingrediens er L-karnitin. ”Høy kvalitet” kommer av at L-karnitinet utelukkende kommer fra den varemerkebeskyttede og garantert rene råvaren Carnipure™.

Så hvordan fungerer det? Vel inne i musklene tar L-karnitin seg av transporten av fett inn til mitokondriene, som er den delen av cellene der fettet forbrennes. Ved å innta ekstra L-karnitin øker man den mengden som kan brukes til å transportere fettsyrer til mitokondriene, og det vil i sin tur føre til at fettforbrenningen øker.

Den økte fettforbrenningen som oppstår etter inntak av L-Carnitine, gjør det til et svært effektivt kosttilskudd for deg som trener for å oppnå synlige magemuskler. Det gjør også at produktet kan brukes som prestasjonsfremmende middel i treningsformer der fett er en viktig energikilde, for eksempel langvarige cardioøkter og omfattende kondisjonstrening.

Dosering: Tre kapsler om dagen. Tas på treningsdager før treningen.

Antall porsjoner per boks: 30.

Informasjon: Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Anbefalt daglig inntak bør ikke overskrides.

Innhold                           per kapsel    per 3 kapsler
L-karnitin tartrat             500mg          1500mg
-hvorav l-karnitin            336mg          1008mg

Ingredienser: L-karnitintartrat (Carnipure), kapselmateriale (bovint gelatin), klumpforebyggende middel(E551), fargestoff (E171).

Allergiinformasjon: Håndteres i lokaler som også håndterer gluten, egg, soya og melk, og kan derfor inneholde spor av disse.

201333