Star Nutrition - Flavoured Creatine 300 g - Strawberry Star Nutrition - Flavoured Creatine 300 g - Strawberry Star Nutrition - Flavoured Creatine 300 g - Strawberry

Star Nutrition - Flavoured Creatine

300 g - Strawberry

Varenummer: 1882827340028821724
275,-
-+
1 På lager

Flavoured Creatine er et godt, smaksatt kreatin fra Star Nutrition. Kreatin øker styrken, eksplosiviteten og påskynder oppbygningen av muskler.

  • Ingrediens som er godt utprøvd og forsket på
  • Øker styrken og eksplosiviteten
  • Påskynder oppbygningen av muskler
  • Tre gode smaker: Eple/Elderflower, Jordbær og Pære/Vanilje
  • Bland med vann og nyt når som helst på dagen

Som navnet tilsier består Star Nutritions Flavoured Creatine av et godt, smaksatt kreatin. Kreatin er en effektiv ingrediens som er nøye forsket på, og som øker styrken og muskeloppbygningen.

Tre gode smaker
Kreatintilskudd er vanligvis ikke smaksatt og er derfor nøytrale i smaken – og dermed heller ingen fryd å drikke. Star Nutritions Flavoured Creatine endrer dette. Produktet er smaksatt, søtet og kommer i tre gode smaker: Eple/Elderflower, Jordbær og Pære/Vanilje. Bland anbefalt dose i et glass vann, rør rundt og nyt når som helst på dagen.

Hvordan fungerer kreatin?
Kreatin er en naturlig ingrediens som lagres i musklene og som brukes som energi under styrke- og eksplosivitetskrevende aktiviteter. Det gjør at du kan bruke tyngre vekter og utføre flere repetisjoner, noe som i det lange løp gjør at du får bedre resultater.

Lagret kreatin i musklene har også en direkte effekt på oppbygningen av muskler, noe som er en ytterligere forklaring på hvorfor kreatin er så populært og effektivt.

Doseringsanvisning: Bland 6 g (~1 toppet teskje) med 200 ml vann. Oppbygningsfase (5 dager): 6 g, 4 ganger/dag. Vedlikeholdsfase: 6 g/dag.

Informasjon: Dette er et kosttilskudd, og det skal ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Den anbefalte daglige dosen skal ikke overskrides. Vær oppmerksom på at det viktigste er å følge et allsidig og balansert kosthold og føre en sunn livsstil.

Innhold                            1/2 måleskje (3 g)

Kreatin monohydrat         2600 mg

Bruk og anbefalt døgndose: Bland 3 g (˜ 1/2 teskje) med 100 ml vann.

Strawberry Ingredienser: Kreatinmonohydrat, konserveringsmedel (äppelsyra), arom, sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K), färgämne (rödbetsrött).

Vanilla Pear Ingredienser: Kreatinmonohydrat, konserveringsmedel (äppelsyra), aromer, sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K), färgämne (riboflavin, sockerkulör; ammoniaksulfitprocessen).

Apple Elderflower: Kreatin monohydrat, surhetsregulerende middel (eplesyre), aroma, søtningsmiddel (sukralose, acesulfam-K), fargestoff (kobberkompleks av klorofyll og klorofylliner).

 

OPPBEVARING: OPPBEVARES TØRT I ROMTEMPERATUR.

201350