Star Nutrition - Swedish Chocolate Ball Mix

Star Nutrition - Swedish Chocolate Ball

Mix, 750 g Chokladboll

Varenummer: 1882897350132942772
195,-
-+
Forventes inn om 3 dager

Swedish Chocolate Ball Mix fra Star Nutrition er den enkle måten å lage deilige sjokoladekuler som har lavt sukkerinnhold, høyt proteininnhold, og inneholder glutenfrie havregryn.

Å spise sunt er ikke kjedelig, og det kan være veldig enkelt. Med Swedish Chocolate Ball Mix fra Star Nutrition kan du unne deg virkelig gode sjokoladekuler som har et høyt innhold av protein, lavt sukkerinnhold og de smaker veldig godt. De er enkle å tilberede og gir hverdagen en proteinrik luksus.

  • Sunnere sjokoladekuler
  • Rike på protein
  • Lavt sukkerinnhold
  • Enkle å tilberede
  • Med glutenfrie havregryn

Gi hverdagen din en proteinrik luksus
Å tenke på hva man spiser er å ta vare på seg selv, og det er viktig når man prøver å optimalisere treningsresultatene. Å spise sunt er ofte forbundet med kjedelig mat, men det trenger ikke å være sånn, og med Swedish Chocolate Ball Mix fra Star Nutrition får du noe ekstra luksuriøst som til og med kan være en fast del av kostholdet ditt.

Swedish Chocolate Ball Mix er en tørr blanding som du enkelt blander med vann eller melk og deretter ruller til deilige sjokoladekuler. Disse sjokoladekulene er ikke i det hele tatt som den vanlige varianten, men noe du kan nyte uten bekymring for at det vil ødelegge kostholdsplanen din.

Glutenfrie havregryn og melkeprotein
Basen til disse sjokoladekulene er glutenfrie havregryn. Havregryn er en utmerket kilde til komplekse karbohydrater, og de gir også sjokoladekulene hele 5.2g kostfiber per porsjon. Sukkerinnholdet holdes på et absolutt minimum, og en porsjon inneholder bare 1,6 g, som kan sammenlignes med ca. 35 g sukker / 100 g for vanlige sjokoladekuler.

En porsjon gir også en betydelig mengde protein, så mye som 22 g. Litt av dette kommer fra havregryn, men mesteparten fra melkeprotein. Melkeprotein inneholder naturlig både myse og kasein, som begge er høykvalitets proteinkilder.

Bedre innhold og tradisjonell smak
Innhold er viktig, men det er også smak og tekstur. Star Nutrition har jobbet hardt for å skape en smaksprofil med rike toner av sjokolade, supplert med et hint av kaffe og appetittvekkende sødme. Konsistensen kan variere noe avhengig av hvor mye vann eller melk du blander pulveret med.

Snack, etter trening, på diett
Swedish Chocolate Ball Mix har en så god ernæringsprofil at du kan spise disse sjokoladekulene nesten når som helst. De er selvfølgelig kjempegode som en snack og som erstatning for mer usunne alternativer, men du får alt proteinet du trenger, og misunnelige blikk når du tar fram disse etter trening i stedet for en proteinshake.
 

Antall doser per pakke / Bruksmengde: Bland 75 g pulver (~1 ¾ dl) med ~¾ dl vann eller melk i en bolle. Bland det sammen med en skje og la det stå i kjøleskapet i 5–10 minutter før du ruller det til boller. En pakke gir 10 porsjoner med sjokoladeboller.

Opprinnelsesland:
Sverige.

Oppbevaring:
Oppbevares tørt i godt lukket original emballasje.

Annet:
Tenk på viktigheten av et allsidig og balansert kosthold. Inneholder sukker og søtningsmidler.


Næringsinnhold              Per 100 g              Per 75 g

Energi                               1625 kJ/388 kcal  1219 kJ/291 kcal

Fett                                   15 g                       11 g

hvorav:

mettede fettsyrer              11 g                        8.2 g

Karbohydrater                  38 g                        29 g

hvorav:

sukkerarter                       2.1 g                       1.6 g

hvorav:
polyoler                            8 g                          6 g

Fiber                                 7 g                          5.2 g

Protein                              30 g                        22 g

Salt                                   1 g                          0.75 g

 

Ingredienser: Glutenfrie havregryn, melkproteinkonsentrat, fettpulver (kokosolje, glukosesirup, melkprotein, stabilisator (trifosfater), antiklumpemiddel (silisiumdioksid)), søtningsmiddel (erytritol), fettredusert kakaopulver, kaffeekstrakt, salt, søtningsmiddel (aspartam*, acesulfam-K). *Inneholder en kilde til fenylalanin.

201357