Star Nutrition - Ultimate Creatine

Star Nutrition - Ultimate Creatine

220 g

Varenummer: 1882967350049152165
345,-
-+
Forventes inn om 2 dager

Ultimate Creatine fra Star Nutrition inneholder rent pH-buffret kreatin som er hurtigvirkende og som ikke trenger en oppladningsfase. For deg som ønsker å få mest mulig ut av hver treningsøkt!

  • Lettdosert pulver
  • Direktevirkende - Effekt allerede etter første dosering
  • Økt ytelse
  • Økt styrke og utholdenhet
  • Mindre melkesyre
  • Ingen opplading trengs
  • Ingen væskeopphopning

Ultimate Creatine inneholder den patenterte kreatinformen Kre-Alkalyn i pulverform. Kre-Alkalyn er rent kreatin monohydrat som er ph-bufret for beste kroppslige opptak og som absorberes raskt inn i musklene. pH verdien i Kre-Alkalyn ® er 12, noe som betyr at det er basisk og på den måten kan overleve magens sure miljø og bevares stabilt helt fram til tarmen der det fordeles ut til muskelcellene. Andre kreatintilskudd, med nøytrale ph-verdier, omdannes i større utstrekning til det virkningsløse slaggproduktet kreatinin under spaltningen. Det fører til at de må inntas i større doser for å oppnå samme effekt. Den økte omvandlingen til kreatinin er i tillegg det som vanligvis forårsaker bieffekter som økt væskeopphopning. Dette er altså noe man helt slipper med Kre-Alkalyn!

Ultimate Creatine skal tas i en dose på 1750 mg, ca 20 minutter før trening for maksimal økning i styrke, eksplosivitet og utholdenhet. Produktet krever ikke en oppladningsperiode og binder ingen væske og er derfor en overlegen prestajonsøker for idrettsutøvere som ønsker sterkere og synlig hardere muskler.

At kreatin fungerer råder det ingen tvil om, det finnes hundrevis av studier som viser dette. Kreatin øker ytelsen ved å fylle på musklenes kreatinfosfatdepåer. Kreatinfosfat er det emnet musklene benytter seg av ved anaerob, eksplosiv aktivitet som for eksempel styrketrening og sprintløpning. Siden kreatinfosfat er den fjerde største komponenten i muskelvevet nest etter vann, aminosyrer og glykogen, øker også muskelvolumet når man tilfører kreatin som et resultat av at musklenes kreatinfosfatdepåer fylles opp.

Antall porsjoner per boks: 125.

Ingredienser: 100% kreatin monohydrat (Kre-Alkalyn ®).

201364