Star Nutrition - Beta-carotene

Star Nutrition - Beta-Carotene, 60 caps

Varenummer: 1883807350132940501
235,-
-+
Forventes inn om 3 dager

Beta-carotene er et kosttilskudd fra Star Nutrition med hele 50 mg betakaroten per kapsel. Holder til 60 dager, noe som tilsvarer en normal oppladningsfase.

Betakaroten er et forstadium til A-vitamin. Kroppen kan lagre betakaroten, og gjør dette under blant annet i underhudsfettet. Et høyt inntak av betakaroten kan derfor gi huden en mørkere fargenyanse. Dette produktet inneholder 60 kapsler med 50 mg betakaroten i hver. 

  • 50 mg betakaroten
  • Med 60 kapsler
  • Hel oppladningsfase
  • For en mørkere hudtone

Den fantastiske solen ?

Solen er kilden til alt liv, og etter en lang periode med mørke ser mange fram mot vår og sommer for å nyte de få soldagene vi har her i nord. Når solen treffer huden vil kroppen beskytte seg ved å produsere mer pigment. Vi blir altså brune i huden. 

Det er samtidig viktig å beskytte seg mot solen med for eksemplel solkrem, og tenke på hvor mye man blir eksponert. 

Vitamin A og betakaroten

Betakaroten er et forstadium til A-vitamin. Kroppen kan lagre betakaroten, og ved behov gjøre det om til A-vitamin. Kroppen lagrer vanligvis betakaroten i fettvev som for eksempel underhudsfettet, og et høyt inntak av betakaroten kan derfor føre til en fargeforandring og mørkere fargetone i huden.

Det er viktig å vite at den fargeforandringen betakaroten kan gi huden ikke gir den samme beskyttelsen mot solen som naturlig brun hud. 

Lad opp i god tid

Hvis du ønsker å lagre mer betakaroten i kroppen din, er det viktig å vite at det tar tid. En normal oppladningsfase er ofte 2 måneder – altså må du starte i god tid. Beta-carotene inneholder nøyaktig 60 kapsler, der hver kapsel gir hele 50 mg betakaroten. 

Tas sammen med mat

Betakaroten er et fettløselig stoff. For best mulig opptak i kroppen bør kapslene derfor tas med en fettkilde, for eksempel et måltid eller et omega-3-produkt fra Star Nutrition. Du tar en kapsel om dagen på det tidspunktet som passer deg. 

Antall doser per pakke:?60 stk.

Anbefalt daglig dose:  Ta 1 kapsel per dag. Ikke overskrid anbefalt daglig dose. 


Innhold:               1 kapsel

Betakaroten           50 mg

Ingredienser og allergener:  Betakaroten, fyllstoffer (mikrokrystallinsk cellulose), kapsel (pullulan), antiklumpemiddel (magnesiumsalter av fettsyrer, silisiumdioksid). 

201448