Star Nutrition - Turkesterone

Star Nutrition - Turkesterone, 60 caps

Varenummer: 1883817350132943656
395,-
-+
Forventes inn om 4 dager

Turkesterone er et kosttilskudd fra Star Nutrition. Med turkesteron fra maralrot, vitamin B5 for en normal metabolisme av steroidhormoner, B6 for hormonaktivitet og sink for testosteronnivå.

Turkesterone er designet for de som ønsker å ta treningen til neste nivå. Med et høyverdig maralrotekstrakt er et innhold på 10 mg turkesteron per daglig dose garantert. I kombinasjon med utvalgte vitaminer og mineraler som spiller en sentral rolle i blant annet hormonell aktivitet. Et supplement for deg som trener hardt og dedikert. 

  • 10 mg turkesteron
  • Utvalgte vitaminer, mineraler
  • For hormonell aktivitet
  • For testosteronnivå
  • For metabolisme av steroidhormoner
  • Varer i 30 dager

Turkesterone og maralrot
Turkesterone er en ecdysteroid. Ecdysteroids finnes naturlig i flere forskjellige planter, noen dyr, og sopp. Turkesterone er kanskje den mest kjente, snakket om og forsket ecdysteroid tilgjengelig akkurat nå og flere og flere idrettsutøvere rundt om i verden oppdager og begynner å bruke den sammen med hard og dedikert trening.
 
Maralrot er en utmerket kilde til turkesterone, men innholdet av turkesterone varierer fra plante til plante. Star Nutrition omgår dette helt ved å bruke et standardisert ekstrakt, noe som betyr at du alltid får en garantert mengde på 500 mg maralrot, hvorav 10 mg er ren turkesterone per daglig servering. 

Testosteron og muskler
Testosteron er et viktig hormon for å bygge muskler. Kroppen produserer naturlig testosteron hver dag, og dette er en prosess som trenger de riktige næringsstoffene for at den skal fungere normalt. Turkesterone inneholder derfor sink, som bidrar til normale testosteronnivåer i blodet og normal fruktbarhet. 

Når et hormon er produsert, må det også både finne veien og fungere etter hensikten. For at dette skal fungere normalt, tilsettes vitamin B5, da dette vitaminet er svært viktig for metabolismen av steroidhormoner som testosteron. Dette kombineres med B6 som bidrar til normal hormonell aktivitet.

Bruk i sykluser
En flaske Turkesterone gir 60 kapsler og varer i 30 dager. En godt gjennomtenkt mengde som Turkesterone brukes ofte i sykluser på 4 - 8 uker og tar deretter en pause i samme tid. Turkesterone brukes best i kombinasjon med et kalorioverskudd og en dedikert treningsplan rettet mot hypertrofi.

Tas sammen med mat
Turkesterone absorberes best i nærvær av andre næringsstoffer. Ta derfor alltid den daglige dosen sammen med et måltid. Det spiller ingen rolle hvilket måltid du velger, men mange foretrekker å bruke Turkesterone først om morgenen eller med kveldsmåltid for å følge kroppens egen hormonelle døgnrytme. 

Antall doser per pakke: 30 stk.

Anbefalt daglig dose: Ta 2 kapsler daglig med måltider. Ikke overskrid anbefalt daglig dose. 


Innhold:                    2 kapsler          DRI% *

Maral Root Ekstrakt  1000 mg

 - hvorav Turkesterone 10 mg  

Sort pepper ekstrakt   5 mg  

Sink                            5 mg               50

Vitamin B5                 6 mg              100

Vitamin B6                 1,4 mg           100

*Referanseinntak for en gjennomsnittlig voksen person (8 400 kJ/2 000 kcal).

Ingredienser og allergener

Maralrotekstrakt (Rhaponticum carthamoides), bulkemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), kapsel (hydroksypropylmetylcellulose), antiklumpemidler (magnesiumsalter av fettsyrer, silisiumdioksid), sink (sinksitrat), pantotensyre (kalsium D-pantotenat), sort pepperekstrakt (piper nigrum), vitamin B6 (pyridoksinhydroklorid).

Lagring

Oppbevares utilgjengelig for barn i originalbeholderen tett forseglet.

Annen informasjon:

Dette er et kosttilskudd og bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Husk viktigheten av et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil. Produktet er beregnet på friske personer over 18 år. Hvis du er gravid, ammende, syk eller tar medisiner, kontakt lege før du bruker produktet.

201449