Star Nutrition - Vitamin C brustabletter

Star Nutrition - Vitamin C

20 brusetabletter Appelsin

Varenummer: 1883847350049152011
32,-
-+
Forventes inn om 4 dager

Orange-C er brusetabletter som enkelt løses opp i vann for å gi en god og oppfriskende appelsindrikk som er full av velgjørende C-vitamin og antioksidanter!

  • Full av C-vitamin og antioksidanter.
  • Helt sukkerfri.
  • Forbedrer opptaket av jern.

C-vitamin er en vannløselig vitamin som må tilføres gjennom det daglige kostholdet, siden menneskekroppen mangler evnen til å danne og lagre det. C-vitamin finnes naturlig i frukt, bær, grønnsaker og rotgrønnsaker. Stoffet er svært følsomt og ødelegges lett av ytre faktorer som store temperaturforskjeller. Derfor ødelegges en betydelig del av mengden C-vitamin disse råvarene inneholder under bearbeiding og tilberedning.

C-vitamin er essensielt for metabolismen i bindevevet, og mangel på stoffet viser seg raskt med ett eller flere av følgende symptomer: slitasje på slimhinner, små sår eller overfladiske skader på huden samt blødende og ømme tannkjøtt. Når disse vevene blir skadet og får redusert funksjon, blir vi lettere infisert av bakterier, virus og andre skadelige mikroorganismer vi kommer i kontakt med. C-vitamin forbedrer opptaket av jern i mage- og tarmkanalen og har også en generell antioksidativ effekt i kroppen. Ytterligere symptomer på mangel inkluderer tretthet, dårlig sårheling, nedsatt infeksjonsmotstand og muskelsvakhet.

Dosering: 1 brusetablett løses opp i 3-4 dl vann, drikk sammen med mat.

Informasjon: Dette er et kosttilskudd og kan ikke erstatte et variert kosthold. Personer under 18 år, gravide eller ammende bør ikke ta kosttilskudd. Personer som lider av sykdom og/eller tar medisiner, bør rådføre seg med lege før bruk. Oppbevares utilgjengelig for barn. Daglig inntak bør ikke overskrides.


Innhold per porsjon, 1 brusetablett:

Vitamin C:     1000 mg

Ingredienser: Surhetsregulerende middel (sitronsyre, natriumbikarbonat), vitamin C (L-askorbinsyre), fyllstoff (sorbitol, mannitol), aromaer, maisstivelse, fargestoffer (betakaroten, riboflavin-5-natriumfosfat), søtningsmiddel (sakkarin).

201452