Sukrin Melis

Sukrin Melis 400 G

Varenummer: 174823
75,-
-+
11 På lager

Sukrin Melis 400 G : Dette produktet er en bestillingsvare. Ta kontakt for anslått leveringstid.


SukrinMelis er Sukrin i finmalt form, og løser seg lettere opp enn vanlig Sukrin. Den er velegnet til bruk som dekorasjon, i ostekaker, smoothies, glasurer, smørkrem og baking.

Beskrivelse

SukrinMelis er Sukrin som er finmalt, og tilsatt en liten mengde steviolglykosider (fra steviaplanten). Kombinasjonen av de to søtstoffene gir en rund og rik søtsmak, og demper den kjølende følelsen som ren Sukrin kan gi. SukrinMelis er like søtt som vanlig sukker/melis, og brukes i samme mengde.

Bruk

Siden SukrinMelis er finmalt løser det seg lettere opp enn vanlig Sukrin, og er velegnet til:

  • Kaker og desserter som ikke skal stekes (f.eks. ostekake)
  • Glasurer: ostekrem, smørkrem, sjokoladeglasur o.l.
  • Iste og annen kald drikke
  • Smoothies og rørte bær
  • Dekorasjon/dryss
  • Yoghurt/kesam

SukrinMelis kan brukes i baking på samme måte som Sukrin. Siden vanlig Sukrin bare har 70 % søthet i forhold til sukker vil du trenge ca 40 % mindre mengde SukrinMelis hvis du erstatter Sukrin i en oppskrift. SukrinMelis har også litt større volum. 1 dl Sukrin veier 90 gram, mens 1 dl SukrinMelis veier ca 70 gram.

Når du baker bør ikke mengden SukrinMelis utgjøre mer enn 1/5-del eller ca. 20 % av den totale mengden ingredienser. Eksempel: I en bolledeig på 1 kilo, er det 100 gram Sukrin. Dette utgjør da 10 % av totalvekten, og går helt fint. Dersom andelen sukker i en oppskrift er mer enn 20 % anbefaler vi å kombinere Sukrin med sukker eller et annet søtstoff, for eksempel tegatesse. Du kan også bruke Sukrin+ som er dobbelt så søtt som sukker, og erstatter mer av sukkeret med en mindre mengde.

Når du bruker SukrinMelis til å lage vanlig melisglasur (med vann/eggehvite), kan det være lurt å blande 50/50 med vanlig melis for å få riktig konsistens.

Ingredienser

Sukrin (erythritol), steviolglykosider. 

Næringsinnholdper 100 g
Energi0 kJ/0 kcal
Fett0 g  
Karbohydrat100 g
- herav sukkerarter0 g
- herav polyoler100 g*
Kostfiber0 g
Protein0 g
Salt0 g

 * Karbohydrater som ikke tas opp av kroppen/ikke virker inn på blodsukkeret

 

187019