Vitamin E

Swedish Supplements - Vitamin E, 60 caps

Varenummer: 174332
178,-
-+
Forventes inn om 3 dager

Vitamin E er en kraftfull antioksidant som hindrer nedbrytningen av flerumettede fettstoffer i kroppen. Samtidig beskytter det kroppens celler mot skade forårsaket av oksidativt stress. Veganske kapsler gjør det enkelt å få tilstrekkelig mengde av dette viktige vitaminet i kosten.

  • Høydose vitamin E
  • Forhindrer nedbrytning av flerumettet fett
  • Antioksidant som motvirker oksidativt stress
  • Veganske kapsler ( 60 stk )

Vitamin E fra Swedish Supplements er et høydosert tilskudd som gir deg et imponerende innhold på 268mg rent vitamin E per kapsel. Som et fettløselig vitamin blir det lagret i fettvevet og utskilles ikke av kroppen gjennom daglig urinproduksjon.

Vitamin E består av ulike tokoferoler og regnes som en av de mest viktige antioksidantene i kroppen. Det bidrar til å beskytte cellene mot skade fra frie radikaler og oksidativt stress, ved å bevare integriteten til cellenes fettdeksel (membraner).

Nøtter, frø, avokado og vegetabilske oljer er gode kilder til vitamin E, og det brukes ofte som konserveringsmiddel i fettsyrer for å forhindre harskning.

Swedish Supplements' vitamin E-kapsler er veganske, noe som gjør det enkelt for alle å få denne viktige antioksidanten i kosten.

Anbefalt bruk:

Ta 1 kapsel daglig sammen med måltid. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Anbefalt dose bør ikke overskrides.

 

186305