Swedish Supplements - Kre-Alkalyn

Swedish Supplements - Kre-Alkalyn

120 caps

Varenummer: 174658
349,-
Veil.399,-
-+
1 På lager

Kre-Alkalyn® er et patentert bufret kreatinmonohydrat som er et alternativ til vanlig kreatin hvor brukeren unngår opplastingsfasen. Kre-Alkalyn® har en PH-verdi på 12 som gjør at den tåler den sure PH-verdien i magesekken effektivt og bevares i stabil tilstand til den når tarmen hvor opptaket skjer for videre transport til musklene, ingen kreatin sykling er nødvendig, og det er ingen bivirkninger.

Kre-Alkalyn® gir maksimal stabilitet og absorpsjon og er dermed mer effektiv enn vanlig kreatinmonohydrat. Kre-Alkalyn® har i tester vist seg å ikke omdannes til biproduktet kreatinin når det utsettes for syre, noe som betyr mindre risiko for væskeretensjon og færre mageproblemer for brukeren. Kreatin er et av de best studerte ytelsesforbedrende kosttilskuddene som er tilgjengelige i dag med nesten tusen studier bak seg. Kreatin forbedrer atletisk ytelse ved å levere fosfatgrupper til musklene som bruker disse som drivstoff i anaerobe eksplosive idretter som sprintløping eller tung styrketrening.

Kreatin øker den fysiske prestasjonen ved repeterende kortvarig høyintensitetstrening” ”Ønsket effekt oppnås med et inntak på minst 3g”

Næringsverdi2 kapsler4 kapsler
Kre-Alkalyn (Buffret kreatin monohydrat)1500mg3000mg

186631