Swedish Supplements - Creapure 300g Kreatinpulver Creapure

Swedish Supplements - Creapure 300g

Kreatinpulver Creapure

Varenummer: 187133
329,-
-+
3 På lager

Kreatinpulver Creapure® fra Swedish Supplements er et merke kreatin produsert i Tyskland av AlzChem Trostberg GmbH og er kjent for å ha det reneste og fineste nivået av mikronisert kreatinmonohydrat tilgjengelig på markedet. Hver batch produsert gjennomgår strenge tester for å sikre at den ikke er forurenset, og resultatet er et kreatininnhold på 99,99%. For å føle deg trygg med innholdet, er det et kvalitetsstempel med et nummer på produktetikettene. Creapure®-logoen garanterer at Swedish Supplements 'produkt inneholder rent, trygt og tyskprodusert kreatin av høy kvalitet.

Kreatinmonohydrat som har nesten tusen vitenskapelige studier og publikasjoner til støtte for effekten. EFSA har godkjent helsepåstander om kreatin:

 "Kreatin øker fysisk ytelse under gjentatt anstrengelse i forbindelse med kortsiktig og høyintensiv trening." “Den gunstige effekten oppnås med et daglig inntak på 3g.

Produktet er perfekt for alle idrettsutøvere som ønsker å forbedre eksplosiviteten og redusert melkesyre. Fotballspillere, hockeyspillere, idrettsutøvere, styrketrening og alle innen styrkesport drar nytte av dette produktet. Med inntaket av kreatin øker mengden kreatin og kreatinfosfat i muskelen, noe som har en positiv effekt på ytelsen. Dette gjør at idrettsutøvere kan trene mer intenst, bygge større muskelmasse og øke muskelstyrken. For korte og veldig intense fysiske anstrengelser som konkurranser, er en økning i kreatinreservoaret også veldig nyttig.

 

Creapure® er på Cologne List® og testes regelmessig for forbudte stoffer. Ved kun å bruke produkter fra Cologne List®, reduserer idrettsutøvere risikoen for utilsiktet bli offer for doping.

Næringsinnhold                                    Per porsjon(5g)
Creatine monohydrate (Creapure)          5g

Creapure® er vegansk og kosher og halal-sertifisert om.

199871