Theragun Universal Wireless Charger Theragun Universal Wireless Charger Theragun Universal Wireless Charger

Theragun Universal Wireless Charger

Varenummer: 184035
899,-
-+
9 På lager

Plasser enkelt din PRO, Elite eller Wave Roller på denne praktiske dokken for problemfri lading og rask, enkel tilgang til enheten din akkurat når du trenger det. Kompatibel med Theragun PRO, Elite og Wave Roller bare.

Hva som er inkludert
Trådløs lader for flere enheter
Strømadapter

Størrelse:
8,5 tommer x 1,7 tommer
(21,7 cm x 4,2 cm)

Ladetid
PRO: Full ladning på 125 minutter
Elite: Full ladning på 110 minutter
Wave Roller: Full ladning på 110 minutter

Enhetkompatibilitet
Theragun PRO, Theragun Elite og Wave Roller
Den trådløse laderen for flere enheter er kompatibel med PRO, Elite og Wave Roller™. Kun ÉN enhet kan lades om gangen. Den trådløse laderen for flere enheter er IKKE ment for bruk med mobiltelefoner, nettbrett eller noen andre enheter enn de som er beskrevet her, og å gjøre det kan føre til skade.

Lading av PRO eller Elite

  1. Koble strømadapteren til ladeporten på den trådløse laderen for flere enheter.
  2. Slå av din PRO eller Elite.
  3. Når du holder PRO eller Elite ved det øverste håndtaket, festet vekk fra deg, plasser venstre side av enheten på platen til den trådløse laderen for flere enheter, etter formen på toppflaten.
  4. LED-lyset til den trådløse laderen for flere enheter lyser opp når den er riktig tilkoblet. PRO og Elite er fulladet når batteriikonet på enhetens OLED-skjerm er fullt. PRO og Elite kan forbli på den trådløse laderen for flere enheter selv når de er fulladet.

Lading av Wave Roller

  1. Koble strømadapteren til ladeporten på den trådløse laderen for flere enheter.
  2. Slå av din Wave Roller.
  3. Plasser basen av Wave Roller på platen til den trådløse laderen for flere enheter, med den tradisjonelle ladeporten og funksjonelle knappene vendt oppover.
  4. LED-lyset til den trådløse laderen for flere enheter lyser opp når den er riktig tilkoblet. Wave Roller er fulladet når batteriindikatorlyset er solid grønt. Wave Roller kan forbli på den trådløse laderen for flere enheter selv når den er fulladet.
    196700